Încă o mașină de lux furată a fost găsită în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un SUV electric fabricat in 2020 care era declarat ca fiind furat din Germania, potrivit unui comunicat de presă.

În data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul bulgar M.M., în vârstă de 48 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi E-Tron, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2020.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma schimbului de informaţii cu poliţiştii din Germania, colegii noștri au constatat că autoturismul figurează declarat furat, din data 14 noiembrie.

Citeste si:
Șapte poliţişti ar fi implicaţi la Suceava în contrabandă cu ţigări
IGPR: 28 de percheziţii la...

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu are calitatea de proprietar, el doar asigurând transportul autoturismului şi nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, un SUV pur electric, în valoare de 486.900 de lei (100.000 euro), a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Citeste si:
Germania prelungește carantina până cel puțin pe 20 decembrie
Coronavirus: Carantina...

Sursa foto: www.politiadefrontiera.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri