Heritage, cunoscut ca fiind restaurantul bancherilor, s-a redeschis in aceasta luna, dupa o investitie de 500.000 de euro, care a fost directionata catre schimbarea decorului si reimpartirea incaperilor din vila, dupa cum povesteste Ana Patriciu, fiica miliardarului Dinu Patriciu, care se ocupa de administrarea restaurantului.
Heritage a fost deschis initial in toamna lui 2007, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro si a fost inchis de doua ori, ultima data in luna mai 2010. Noua redeschidere a implicat o investitie de 500.000 de euro, bani care au fost folositi pentru schimbarea decorului si reimpartirea incaperilor din vila amplasata in apropiere de Piata Romana, a carei chirie ajunge la 8.000-9.000 de euro/luna.

Pentru anul in curs, Ana Patriciu (foto), fiica miliardarului Dinu Patriciu si reprezentanta actionarilor majoritari Heritage, estimeaza ca traficul restaurantului va ajunge la 40-50 de persoane pe zi. Clientii pot opta pentru unul din cele trei trei niveluri de meniu, cu preturi de 60, 90 si 135 de euro.

In prezent, echipa restaurantului Heritage este formata din 25 de persoane, dintre care trei sunt bucatari germani. “Am investit mult in pregatirea angajatilor. De exemplu, bucatarii au fost trimisi doua luni la training in Germania”, povesteste Ana Patriciu.

In plus, incepand cu 12 aprilie, Juan Amador, unul din cei 50 de bucatari din lume cotati cu 3 stele Michelin, a demarat primul sau proiect gastronomic din Europa de Est la restaurantul Heritage. Juan Amador este unul considerat dintre cei mai buni 50 de bucatari ai lumii, fiind singurul Chef din Germania care detine doua restaurante cu stele Michelin, Amador si Amesa.

Din actionariatul Heritage fac parte, alaturi de compania DP Holding, controlata de familia Patriciu, care detine 30% din actiuni, si Dorin Gherman, fostul CEO al Rompetrol ( 48,77% din actiuni), Rasvan Radu (3,58%), Dan Pascariu (7,16%), Catrinel Ghetea (4,8%) si Marian Popa (5,69%), potrivit datelor de la Registrul Comertului.

Citeste aici ce planuri are Ana Patriciu cu restaurantul Heritage.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri