Preturile pornesc de la 3.500 lei fara TVA pentru BMW Cruise si ajung la 13.500 lei fara TVA pentru BMW Mountainbike Enduro.

De-a lungul timpului, compania a dezvoltat o traditiei a inovatiilor, asa cum este folosirea materialelor ultra-usoare, cu cadrul de aluminiu patentat deja in anii ’50, sau perfectionarea furcii fata cu suspensie sau a schimbatorului automat.

Modelele BMW Cruise si Mountainbike Enduro vor dispune de un nou design in partea mediana, cu accente de culoare interesante. Alaturi de Touring, Mountainbike Cross Country si BMW M Carbon Racer, noile biciclete BMW promit sa ofere o distractie pe masura pentru orice tip de biciclist.

Citeste si:

Pentru versiunea 2012 a modelului BMW Mountainbike Enduro inginerii BMW au creat un cadru imbunatatit. Rotile Crank Brothers ofera versiunii 2012 a modelului Enduro o rigiditate crescuta si caracteristici de coborare imbunatatite.

O prezenta speciala in gama este reprezentata de M Carbon Racer, cea care a debutat in toamna anului trecut. Este o cursiera ultra usoara care utilizeaza un cadru de carbon si un sistem Shimano Ultegra pentru frane si transmisie, totul pentru a obtine o greutate totala de numai 7,4 kg.