Magazinul DivertilandX este amplasat in incinta parcului, pe o suprafata de 150 de metri patrati, si comercializeaza peste 1.000 articole sportive. “Majoritatea clientilor Divertiland sunt familii, care cauta sa isi petreaca timpul liber intr-un mod activ. Divertiland este in prezent un centru de activitati acvatice, activitati indoor si activitati sportive, oferind cate o alternativa pentru toti cei pasionati de miscare in aer liber: teste de biciclete, tobogane si activitati acvatice, surfing, volei, ping-pong, paintball”, a declarat Irina Popescu, director de marketing si comunicare Divertiland.

In topul celor mai cautate si achizitionate produse ale noului concept store DivertilandX se numara: echipamentele speciale de biking, elementele de siguranta, dar si bicicletele de tip mountain bike.

Parcul Divertiland, care apartine unei familii de greci, a fost inaugurat a vara anului 2012. Pana anul trecut, investitiile ajunsesera la 25 milioane de euro. Parcul de distractii are in prezent o suprafata de 7,2 hectare si vrea sa ajunga cea mai mare facilitate de acest gen din regiune, in contextul in care etapele viitoare ale proiectului prevad extinderea pana la 45 de hectare.