Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se redeschide

Divertiland, cel mai mare parc avatic din tara, isi redeschide portile astazi pentru sezonul de vara 2016, cu o noua zona de distractii. Iata ce gasesti in parcul din Capitala si cat costa intrarea.

Divertiland, aflat in Chiajna (zona Militari), se extinde, astfel, pe o noua suprafata de 35.000 mp , care include: doua piscine cu apa incalzita, o piscina olimpica pentru adulti si o piscina cu banda antiderapanta pentru copii. Vizitatorii au la dispozitie si o zona lounge cu 3.000 de sezlonguri si 500 de locuri in cele doua restaurante, LNKO si Divertiland Diner.

Cat costa intrarea in Divertiland

Parcul dispune de o plaja cu nisip si piscina cu valuri, doua piscine incalzite, 22 de tobogane, 11 restaurante, 5 baruri si 3 zone pentru copii. Intrarea in parcul acvatic costa 40 lei pentru adulti, 30 pentru studenti si elevii peste 10 ani, 25 lei pentru copiii intre 3 si 10 ani si este gratuita pentru copiii sub 3 ani.

Capacitatea parcului Divertiland este de 7.000 de persoane pe zi, iar in aceasta vara sunt asteptati 180.000 de vizitatori.

Citeste si:
Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii, s-a deschis
Divertiland, cel mai mare...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

La Divertiland, vizitatorii pot ajunge gratuit cu microbuzele puse la dispozitie de reprezentantii parcului, pe ruta metrou Preciziei, Pacii (zona Turbohale), Divertiland si retur sau cu trenurile CFR.

Parcul Divertiland apartine unei familii de greci si a fost inaugurat a vara anului 2012. Diveriland este operat prin compania Park Expert Service DTL, care anul trecut a inregistrat o cifra de afaceri neta de 2,2 milioane euro (peste 10 mil. lei) si o pierdere de peste 500.000 euro (2,3 mil. lei), potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri