Divertiland va deschide portile noului sezon de la 1 iunie, dupa o investitie de peste 25 milioane de euro. In prezent, parcul de distractii are o suprafata de 7,2 hectare si vrea sa ajunga cea mai mare facilitate de acest gen din regiune, in contextul in care etapele viitoare ale proiectului prevad extinderea pana la 45 de hectare.
Noile atractii ale noului sezon au presupus o investitie de peste o jumatate de milion de euro, care se adauga celor 25 de milioane de euro investite deja in deschiderea parcului pe o suprafata totala de 7,2 hectare (echivalentul a zece stadioane de fotbal), reprezentand prima faza a unui proiect de proportii care va oferi romanilor cel mai mare parc de distractii din regiune (45 de hectare), anunta compania.

"In ultimii cinci ani, criza economica a modificat obiceiurile consumatorilor in materie de divertisment. Pe masura ce veniturile au scazut, multi au renuntat la excursiile in strainatate si au inceput sa petreaca timp de calitate in apropiere de casa, precum la cinematograf si in parcurile de distractie. Spre exemplu, numarul parcurilor de distractie in lume a crescut cu 17.000 din 2007 pana in prezent. Urmand aceasta tendinta internationala, am decis sa investim intr-un parc de distractii, iar Romania s-a dovedit a fi locul perfect pentru a ne plasa proiectul, atat datorita lipsei de oferte similare pe piata, dar si pentru ca Romania este un pol important in regiune, iar acest parc o va pune pe harta divertismentului european”, spune Alexis Paizis, directorul general al Divertiland.

Aproximativ 15% din investitia totala a fost alocata catre sistemul de curatare a apei, astfel ca Divertiland ofera cea mai inalta calitate a apei din Bucuresti. Sistemele de filtrare, recirculare si dezinfectare sunt create si implementate conform standardelor germane, cele mai stricte dintre standardele internationale din acest domeniu.



Noile facilitati de care clientii se vor putea bucura anul acesta la Divertiland includ trei zone ample de food-court, care aduc o varietate de optiuni culinare sau lectiile de surfing in singura piscina cu valuri din Bucuresti (foto). Aceste facilitati completeaza toboganele de apa deja existente, raul de 1 km, cei peste 4.000 mp de plaja cu nisip, precum si zonele VIP si zonele pentru copii.

Divertiland are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi, care au acces gratuit la sezlonguri, umbrele si colaci. Transportul gratuit va fi disponibil pentru clienti, facilitand accesul de la statia de metrou Pacii, din Militari, la Divertiland si inapoi.

"Pentru sezonul 2013 estimam 160.000 de vizitatori, din iunie pana la sfarsitul lui august", a precizat Alexis Paizis.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri