Sherif Abdala, unul dintre cei mai cunoscuti experti in cafea din Romania, a lansat Maestro Coffee Institute, scoala care va organiza cursuri de specialitate pentru barista profesionisti, pentru manageri si proprietari de locatii Horeca, dar si pentru amatorii pasionati de cafea.

Cursurile sunt acreditate de SCAE – Specialty Coffees Association of Europe, cea mai reputata organizatie profesionala din lume, care promoveaza excelenta in cafea.

Sherif Abdala lucreaza de peste 20 de ani in industria cafelei, fiind antreprenorul din spatele Gourmet Cofee (cafele gourmet pentru locatii HoReCa) si Dolce Nera (cafele premium pentru consumatori individuali).

Sherif Abdala importa cafele de specialitate, pe care apoi le prepara dupa retete create special pentru clientii HoReCa (peste 200 de cafenele, hoteluri, restaurante sau mari lanturi de magazine din Romania) si pentru clientii individuali (opt retete speciale, reunite in gama Dolce Nera).

Barista experimentat, trainer experimentat in stiinta si arta cafelei si degustator pasionat de cafele gourmet, el a lansat acum un nou proiect, Maestro Coffee Institute, scoala profesionistilor si pasionatilor de cafea.

Maestro Coffee Institute va organiza trei tipuri de cursuri, acreditate si desfasurate dupa programa SCAE :
- cursuri profesionale pentru barista (profesionisti specializati in prepararea cafelei)
- workshop-uri pentru proprietari si manageri de cafenele, restaurante si hoteluri, care vor sa ofere cele mai bune cafele clientilor lor si sa exploateze eficient cafeaua in oferta lor comerciala
- workshop-uri speciale de degustare de cafele, pentru amatorii pasionati de cafea.

Costurile cursurilor variaza intre 70 euro si 250 euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri