Sherif Abdala, unul dintre cei mai cunoscuti experti in cafea din Romania, a lansat Maestro Coffee Institute, scoala care va organiza cursuri de specialitate pentru barista profesionisti, pentru manageri si proprietari de locatii Horeca, dar si pentru amatorii pasionati de cafea.

Cursurile sunt acreditate de SCAE – Specialty Coffees Association of Europe, cea mai reputata organizatie profesionala din lume, care promoveaza excelenta in cafea.

Sherif Abdala lucreaza de peste 20 de ani in industria cafelei, fiind antreprenorul din spatele Gourmet Cofee (cafele gourmet pentru locatii HoReCa) si Dolce Nera (cafele premium pentru consumatori individuali).

Sherif Abdala importa cafele de specialitate, pe care apoi le prepara dupa retete create special pentru clientii HoReCa (peste 200 de cafenele, hoteluri, restaurante sau mari lanturi de magazine din Romania) si pentru clientii individuali (opt retete speciale, reunite in gama Dolce Nera).

Barista experimentat, trainer experimentat in stiinta si arta cafelei si degustator pasionat de cafele gourmet, el a lansat acum un nou proiect, Maestro Coffee Institute, scoala profesionistilor si pasionatilor de cafea.

Citeste si:
De'Longhi România îi angajează la Jucu pe cei 33 de muncitori din...
De'Longhi România îi...

Maestro Coffee Institute va organiza trei tipuri de cursuri, acreditate si desfasurate dupa programa SCAE :
- cursuri profesionale pentru barista (profesionisti specializati in prepararea cafelei)
- workshop-uri pentru proprietari si manageri de cafenele, restaurante si hoteluri, care vor sa ofere cele mai bune cafele clientilor lor si sa exploateze eficient cafeaua in oferta lor comerciala
- workshop-uri speciale de degustare de cafele, pentru amatorii pasionati de cafea.

Costurile cursurilor variaza intre 70 euro si 250 euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Cinci strategii pe care le folosesc antreprenorii pentru a excela
Setari Cookie-uri