De Revelion 2014, The Address va provoaca sa petreceti alaturi de noi intr-o noapte speciala! Mancaruri savuroase, bauturi variate, muzica buna, un decor de sarbatoare, cu brad impodobit si foc de artificii, acestea sunt doar o parte dintre ingredientele pe care le-am pregatit pentru dumneavoastra.

The Address este localizat in Centrul Istoric din Bucuresti.
Scenografia creata te duce cu gandul la atmosfera urbana a unei strazi dintr-un cartier industrial, sugereaza ca treci pe langa ferestrele unor cladiri, pe langa zidurile unui oras, ca toate drumurile conduc aici: locul in care se intalnesc adresele, un hot point pentru petreceri si distractie, the place to be!
Noaptea dintre ani se cere a fi una de neuitat, in care o companie placuta, alaturi de familie si prieteni, se cere asezonata cu un meniu de sarbatoare.


Cat costa o noapte de Revelion?


Special pentru invitatii sai, The Address a conceput un Meniu Open Bar si Un Bufet Suedez.

Clubul nostru are o capacitate 300 de locuri, insa mizam pe 250 de persoane la Revelion, intrucat vrem ca oamenii sa se simta bine, sa fie creata acea limita de discretie intre mese. Suntem siguri ca cei care ne vor fi oaspeti nu vor regreta alegerea facuta, ba chiar se vor intoarce cu mare drag.

De intretinerea atmosferei la Revelionul The Address se ocupa DJ Freezy si Felix, care garanteaza ca buna dispozitie va fi la ea acasa. In plus, la miezul noptii, musafirii vor avea parte si de un foc de artificii dar si de alte momente speciale. Pretul pentru acesta seara si spectacol complet de Revelion este de 250 de lei de persoana.

Clubul The Address este situat in Bucuresti, pe Strada Covaci, numarul 3.

Alte informatii si rezervari la numarul de telefon 0736.359.359. Petrecerea la The Address incepe in seara de 31 decembrie si se termina in zori, pe 1 ianuarie 2013. La multi ani!


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Setari Cookie-uri