Dupa multi ani de stagnare, piata imobiliara din Bucuresti renaste cu proiecte avangardiste, care imbina elementele de baza pentru o investitie de succes, precum amplasament premium, confort si calitate cu modernitate si inovatie. Rezultatul e un concept de locuire aspirational pentru momentele pe care le petreci acasa, cu familia sau prietenii. Asa s-a nascut 102 The Address si anume adresa pentru 2, 3 si 4 camere in peisajul ofertei rezidentiale din Capitala care iti ofera doza potrivita de lux si confort pentru a reveni mereu, cu bucurie si nerabdare, acasa.

273 de apartamente generoase care impresioneaza prin design si confort

Proiectul inoveaza prin designul modern, spatiile generoase si confortul deosebit. Ansamblul ofera 273 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, declinate in 23 de tipologii unice pentru a individualiza cat mai mult fiecare unitate in parte. Complexul are, de asemenea, o suprafata de aproape 3.000 mp prevazuta pentru spatii comerciale premium, dar si 12 birouri exclusiviste. Proiectul are prevazuta o parcare supraterana si o parcare subterana pe trei niveluri cu un total de 50 locuri de parcare. 102 The Address este astfel unul dintre cele mai aerisite proiecte imobiliare moderne ale Bucurestiului.


Amplasamentul excelent – Bdul Barbu Vacarescu, nr 102 – este convenabil, fiind aproape de orice nevoie a locatarilor pentru relaxare, sanatate, timp liber si shopping.

Nivel de echipare si finisaje deosebite
Facilitatile si finisajele aduc o calitate premium: termosistemele de ventilatie si materialele din aluminiu ale fatadei, balustradele din sticla laminate, ascensoarele tip duplex Schindler.
• Gresia si faianta redau finetea brandului italian Porcelanosa..
• Parchetul triplu stratificat din lemn natural aduce un plus de confort si calitate.
• Centrala proprie Viessmann, De Dietrich sau Buderus, cu boiler incorporat, iti asigura temperatura ideala pentru a te bucura de atmosfera placuta de acasa.
• Sistemul sanitar este completat cu produse de brand Villeroy & Boch, Laufen, Duravit, Kludi, Grohe sau Hans Grohe.
• Corpurile de iluminat poarta marca Pelsan sau Arlight.
• Sistemul electric respecta standardele Legrand.
• Compartimentarile interioare sunt realizate cu materiale din gama de top a producatorilor Siniat si Rigips.


Mixul de apartamente

102 The Address propune un mix ideal de apartamente. Cumparatorii pot alege dintre cele 17 tipuri de apartamente cu 2 camere, totalizand o disponibilitate de 218 unitati care difera in functie de pozitionare, suprafata, compartimentare, raspunzand fiecare unor nevoi unice si unor proprietari cu personalitate unica. Apartamentele au o suprafata generoasa de pana la 72 mp si terasele spatioase cu vedere catre apus sau rasarit.


In apartamentele cu trei camere, care pot avea o suprafata de pana la 123 mp, clipele in familie devin amintiri pe viata. Doua bai utilate complet si una sau doua terase, deschise sau inchise, de pana la 34 mp completeaza spatiul acestor unitati locative ideale pentru viata de familie.


Apartamentele cu 4 camere propun un confort deosebit. Suprafete generoase, terase de mari dimensiuni si o vedere unica le recomanda ca fiind optiunea pentru cei care cauta intimitate, calitate si confort deosebit la cateva minute de centrul orasului.
Gama completa de apartamente este disponibila pe www.102theaddress.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri