Cantaretul britanic Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune "Dr. House", va sustine un concert in Bucuresti, pe 12 iulie, de la ora 20.00, la Sala Palatului. Biletele la eveniment au fost puse in vanzare, informeaza organizatorii, Phoenix Entertainment.

Pe site-ul oficial al artistului, concertul este programat sa aiba loc la complexul Romexpo din Bucuresti, organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment, au anuntat, marti, ca show-ul se va desfasura de fapt la Sala Palatului. Carismaticul Hugh Laurie, cunoscut din serialul de televiziune "Dr. House", care s-a incheiat in 2012, dupa cel de-al optulea sezon, isi va fermeca fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim si calduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care si-a obisnuit publicul.

Actorul britanic a intrat in Cartea Recordurilor de doua ori, fiind declarat cel mai bine platit actor intr-un serial TV, dar si pentru serialul "Dr. House", cel mai de succes serial TV din toate timpurile. Anul trecut, Hugh Laurie si-a lansat cel de-al doilea album muzical din cariera, "Didn't It Rain". Albumul, care include piese jazz si blues, urmeaza materialului discografic lansat de Hugh Laurie in 2011, o colectie de piese blues intitulata "Let Them Talk", scrie Mediafax.

Lansarea acestui prim album a fost urmata de un turneu de promovare, Hugh Laurie sustinand primul sau concert live din cariera in Germania, la Hamburg, in aprilie 2011. "A fost una dintre cele mai teribile experiente din viata mea", a declarat, la momentul respectiv, pentru The Hollywood Reporter, Hugh Laurie despre acel prim concert. El a adaugat ca s-a gandit la modul serios sa apese alarma pentru incendii pe care o vazuse in holul clubului unde a sustinut concertul, pentru a-l anula in ultimul moment.

Ulterior, Hugh Laurie a sustinut alte peste 100 de concerte. Primul sau album s-a vandut in peste un milion de copii, iar vedeta, in varsta de 54 de ani, a sustinut concerte, alaturi de trupa sa, The Copper Bottom Band, in SUA, Europa, America de Sud si Rusia.

Noul album al lui Hugh Laurie, care canta la pian de la varsta de 6 ani, include piese datand din epoca pionierilor genurilor blues si jazz - W.C. Handy ("St Louis Blues") si Jelly Roll Morton ("I Hate A Man Like You") -, dar si cantece mai noi, precum cele ale Dr. John ("Wild Honey") si Alan Price, membru al formatiei The Animals ("Changes").

Dupa lansarea triumfatoare a celui de-al doilea album, "Didn't it rain", si un turneu sold-out in America de Sud, Australia si Noua Zeelanda, Hugh Laurie isi extinde turneul mondial si in Europa, in aceasta vara. Astfel, Hugh Laurie va sustine un concert live, in premiera in Romania, impreuna cu The Copper Bottom Band.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, dar si online, pe www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de 310 lei (categoria VIP), 260 de lei (categoria I), 200 de lei (categoria a II-a), 170 de lei (categoria a III-a) si 125 de lei (categoria a IV-a).

Hugh Laurie s-a nascut in Oxford (Marea Britanie), pe 11 iunie 1959. A studiat la Oxford si Eton. A jucat in filme de lungmetraj precum "Ratiune si simtire" (1995), seria "Stuart Little", "Maybe Baby" (2000), "Street Kings" (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorita rolului sau din serialul TV "Dr. House", pentru care a trebuit sa renunte la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu doua premii Globul de Aur si alte trei nominalizari la prestigioasele trofee, doua premii ale Sindicatului actorilor americani, doua premii ale Asociatiei criticilor de televiziune si a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy.

Sursa foto: Hugh Laurie in concert/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri