Agentia de turism Christian Tour, detinuta de Cristian Pandel, a preluat in toamna anului trecut un resort in statiunea Kassiopi din insula Corfu, in care au investit 500.000 de euro, in perioada noiembrie-aprilie, pentru renovare si extinderea capacitatii. Iata cum arata.

Hotelul este clasificat la patru stele si are 96 de apartamente, se intinde pe o suprafata de trei hectare si are o capacitate de cazare de aproximativ 350 de persoane.

Hotelul a fost preluat in sistem de lease (inchiriere) pentru o perioada de 18 ani de la o familie din Corfu. Resortul a fost deschis pe 15 aprilie, fiind destinat in special familiilor cu copii si ofera servicii all inclusive.

Circa 30 de camere sunt destinate turistilor din Romania, celelalte fiind rezervate in special de clienti din Marea Britanie, dar si Polonia si Cehia. O parte dintre clientii hotelului Memento Kassiopi sunt si din Grecia.

Christian Tour negociaza deja cu TUI Nordic aducerea unor turisti din nordul Europei si Germania la hotelul din Corfu.

Un sejur de sapte nopti in plin sezon la hotelul din Corfu ajunge la 500 – 550 de euro de persoana pentru camerele standard. Pretul include sapte nopti de cazare, transport cu avionul, transfer de la aeroport si asistenta turistica in limba romana. Pentru cei care opteaza sa calatoreasca cu autocarul tarifele sunt in jur de 400 de euro de persoana.

Hotelul Memento Kassiopi are 60 de angajati, dintre care 10 sunt romani.

Salariile celor care muncesc in unitatea de cazare variaza in 800 si 1.500 de euro pe luna. Compania estimeaza pentru hotelul din Corfu un grad de ocupare de 70% in primul an de operare.

Cu o istorie de 17 ani in piata de turism autohton, Christian Tour are in prezent 28 de agentii proprii in toata tara si 125 de angajati. Compania va opera in perioada iunie-octombrie 30 de chartere, dintre care 20 cu plecare din Bucuresti.

Citeste si Christian Tour mizeaza pe Grecia: fratii Pandel vor 30 milioane de euro din vacantele romanilor in aceasta tara

Sursa foto: http://www.memento-hotels.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri