Florin Medvedovici si Adrian Zerva, doi dintre cei mai cunoscuti si experimentati arhitecti din Romania, sunt invitatii emisiunii de business WALL-STREET 360 de astazi.

Afla povestea lor antreprenoriala, inceputa in anul 1991 in materialul VIDEO de la WS 360.

Cei doi arhitecti sunt creatorii STUDIO 10 M, un birou de arhitectura de marime medie care are relatii de afaceri cu un numar mare de investitori atat din Romania cat si din Europa.

In portofoliul de lucrari sunt incluse investitii ale unor importanti clienti locali si internationali - IonTiriac Group, Tiriac Automotive-Autorom, TVRom International, Romanian Invest Group, Mobexpert Group, AIC GmbH München, DELTA Pc GmbH Austria, Tercon Bau Germania, Immoconsult Austria, Rokkura, Comnord SA, Kaufland, Metro, BankPost EuroBank si multi altii. Din 1998 pana in 2001 STUDIO 10 M a fost partener impreuna cu Delta Projekt Consult - Austria si Romanian Invest Group in firma de consultanta si proiectare DELTA STUDIO. Prin implicare directa si coordonare s-au realizat investitii pentru IMMOCONSULT GmbH Austria, METRO Rom Invest si Rehau.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri