Tudor Iacob a fondat NativeBox in 2015 si de atunci livreaza la peste 200 de romanii cutii cu gustari sanatoase. Despre inceputurile in afaceri, la WALL-STREET 360.

„Native Box a inceput dintr-o cercetare proprie. Am avut o perioada cand am fost obligat sa-mi schimb stilul de alimentatie si am inceput sa consum nuci si fructe uscate. Mi-a fost foarte greu sa gasesc o solutie compacta, accesibila si sa nu pierd foarte mult timp sa caut si sa gasesc retete. Mi-am dat seama ca exista alte companii care fac asta cu succes, nu neaparat la noi in tara si m-am gandit la modelul de a aduce acasa si la birou aceste mixuri, dar sub forma de cutie“, a declarat Tudor Iacob, fondatorul NativeBox.

„M-am gandit prima oara la aceasta idee in 2014, business-ul a inceput in iunie 2015. Am cautat o comunitate in care sa ma integrez. intamplator am gasit un incubator de afaceri, al celor de la Universitatea Alternativa. A fost o pregatire, am invatat foarte mult si am avut si o finantare. Am inceput cu doar 6.000 de euro pe care i-am obtinut la incubatorul de afaceri. Cu acei 6.000 de euro, la care am mai adaugat vreo 4.000 de euro, am deschis Native Box“, a mai spus Tudor Iacob.

Abonamente pentru corporatii

„Ne-am validat modelul de business, lumea cumpara lunar. Avem 230 de clienti in toata tara, care cumpara in fiecare luna acea cutie de mixuri. Ne-am validat recent un alt produs, dedicat companiilor. Este un dispenser in care punem retetele noastre de mixuri, la care angajatii au acces pe baza unui abonament lunar platit de companie. Abonamentele incep de la 200 de euro si ajung la 600 de euro pe luna“, explica fondatorul nativebox.ro.

„Distribuim si producem mixuri, create si echilibrate de nutritionisti. Includem doar elemente neprocesate. Urmeaza sa dezvoltam produse pe parcurs“

Citeste si
Sectorul IT romanesc "duduie", dar de ce pe bursa nu se vede nimic?
Setari Cookie-uri