Razvan Crisan si David Maguet, fondatori ai cafenelei M60 din Piata Amzei, deschid in aceasta toamna un restaurant cu un concept in jurul ideii "world food studio", prin care spun ca vor pune Bucurestiul pe harta culinara a Europei.

Restaurantul se va afla la parterul unei cladirii de birouri din zona Stefan cel Mare, dezvoltata de Forte Partners si va avea o suprafata de 261 mp.

"Planuim sa implementam un proiect original care imbina ingrediente de buna calitate din jurul lumii intr-o serie de retete inovative. Totul, intr-un spatiu desenat dupa cele mai noi tendinte in materie de design interior. In experienta noastra de pana acum am observat ca exista un numar din ce in ce mai mare de clienti care apreciaza si isi doresc sa aiba la indemana experiente culinare similiare cu cele din marile orase ale lumii. Fiind gandit sa rivalizeze cu unele din cele mai bune restaurante din lume, suntem convinsi ca proiectul nostru va ajunge rapid unul dintre cele mai apreciate din Bucuresti", a spus David Maguet - co-fondator M60 Grup. La randul sau, Razvan Crisan (foto jos), co-fondator M60 Grup a declarat: ”Ne-a impresionat calitatea design-ului si a tehnicilor de constructie folosite in proiect, dar si dorinta proprietarului de a incuraja crearea unui concept cu adevarat original care sa puna Bucurestiul pe harta culinara a Europei."

In aceasta tranzactie, fondatorii M60 au fost asistati de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Cladirea de birouri dezvoltata de Forte Partners la intersesctia soselei Stefan cel Mare cu strada Tunari este in prezent 100% inchiriata, chiriasii urmand sa isi preia spatiile in luna octombrie. Proiectul ce insumeaza o suprafata total desfasurata de 11.000 mp este ridicat pe doua subsoluri, parter si noua etaje. In total, sunt disponibile 158 de locuri de parcare (88 subterane si 70 supraterane). Partenerii Forte in acest proiect sunt biroul de arhitectura Lauster & Radu, antreprenorul general ACMS si banca finantatoare UniCredit Bank.

Cafeneaua M60 a fost deschisa in decembrie 2015, dupa o investitie de 80.000 euro, ca un local pentru nefumatori. In scurt timp, M60 a devenit una dintre cele mai de succes cafenele din Bucuresti, mentionata in Financial Times si Monocle.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri