Kaufland Romania sustine mobilitatea ecologica, fiind primul retailer care a achizitionat 18 autoturisme electrice si a lansat, in parteneriat cu Renovatio, prima retea publica de statii de incarcare a masinilor electrice din Romania. Grija pentru un mediu curat si sustinerea proiectelor de dezvoltare durabila constituie preocupari aflate pe lista prioritatilor companiei Kaufland Romania.

Campania “e-Mobility Weeks” este primul proiect de acest gen din Romania, dedicat informarii, educarii si constientizarii beneficiilor oferite de mobilitatea ecologica, cu focus asupra unor problematici de actualitate, precum reducerea emisiilor poluante si schimbarile climatice.

Multumim “Ambasadorilor e-Mobility Weeks”, care au raspuns afirmativ invitatiei noastre si vor gazdui dezbateri pe teme legate de mediu si transport ecologic: Lauder Educational Complex Reut, International British School of Bucharest, Globalworth Asset Managers, Green Gate Official Building si West Gate District.

Campania noastra va continua pe parcursul intregului an 2016, urmand ca in anul 2017 sa se transforme in “Caravana e-Mobility”, ce va reuni si alte institutii implicate in transportul urban, naval sau feroviar.

Partener principal al campaniei “E-mobility Weeks” este Kaufland Romania.

Eveniment sustinut de Q’s Inn, promotor al unei alimentatii sanatoase si al unui stil de viata echilibrat.

Despre organizator si co-organizatori

Idea Events, divizia de evenimente a Private Luxury Group organizeaza evenimente de interes public care vizeaza subiecte de maxima importanta, sustenabilitatea fiind unul dintre ele. Idea Events a organizat pe parcursul anului 2016 o intreaga serie de evenimente dedicate dezvoltarii durabile, sub toate aspectele sale: transport ecologic, raportarea non-financiara sau cladiri sustenabile/verzi/inteligente, schimbarile climatice si reducerea noxelor.

TfaBT - Together for a Better Tomorrow – ONG care are ca scop organizarea de actiuni si proiecte menite sa sprijine dezvoltarea durabila si sa incurajeze un stil de viata sustenabil

ARMS- Asociatia Romana pentru Mobilitate Sustenabila isi propune sa integreze intr-o directie strategica comuna toate initiativele care duc la indeplinirea obiectivelor de mobilitate sustenabila asumate de tara noastra impreuna cu comunitatea globala in cadrul Paris Agreement.