Cum arata primul restaurant din Europa construit sub apa [VIDEO]

Primul restaurant subacvatic din Europa se va deschide anul viitor in Norvegia. Constructia se va afla la o adancime de 5 metri si este proiectata astfel incat sa devina parte din mediul marin. Restaurantul va avea o fereastra de 12 metri, prin care clientii vor putea admira peisajul subacvatic.

Restaurantul subacvatic va fi deschis in orasul Lindesnes din sudul Norvegiei. Imobilul este realizat de catre firma norvegiana Snohetta, aceeasi care a realizat si proiectele pentru Opera Nationala a Norvegiei si Biblioteca Alexandrina din Egipt, scrie cnn.com.

Una dintre curiozitatile acestei constructii este modul in care face legatura intre pamant si apa, cum te transporta dintr-un piesaj teluric intr-un mediu marin. Clientii restaurantului vor avea ocazia sa experimenteze ceea ce in mod normal nu poate fi experimentat", a declarat Rune Grasdal, arhitectul sef al proiectului.

Restaurantul este construit pe trei niveluri si va avea o capacitate de 100 de persoane. Foarte aproape de intrarea in local va exista un bar unde clientii vor putea servi sampanie, pentru a marca tranzitia de la uscat la apa.

Sursa foto: Captura YouTube


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri