Cineplexx preia cinematograful multiplex din Iris Titan

Cineplexx Romania, subsidiara locala a Cineplexx International, unul dintre cei mai mari operatori de cinematografe din Europa Centrala si de Est, continua extinderea si consolidarea la nivel local si preia cinematograful multiplex din Iris Titan Shopping Center.

Multiplexul dispune de sapte sali de cinema, cu o capacitate totala de 950 de locuri.

Cinematograful va fi redenumit Cineplexx Titan, urmand sa fie inaugurat la jumatatea lunii august, printr-o serie de oferte speciale.


In urmatorii doi ani, strategia Cineplexx Romania vizeaza deschiderea mai multor unitati din Bucuresti si din alte orase mari din tara. Astfel, pana la inceputul anului viitor, compania va mai inaugura trei cinematografe, in Satu Mare, Sibiu si Targu Mures. Operatorul a intrat pe piata locala anul acesta prin preluarea Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, unde investitiile vor continua in viitorul apropiat.
Cineplexx este unul dintre cei mai importanti operatori de cinematografe din Europa Centrala si de Est, cu o experienta de peste 50 de ani in industrie. Compania opereaza 49 de multiplexuri si 6 cinematografe traditionale, in 12 tari: Austria, Slovenia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia si Romania.

Extinderea la nivel international a inceput in 2009, cu achizitia unui multiplex in Bolzano, Tirolul de Sud, Italia. In urmatorii ani, compania a continuat extinderea si in tarile din sud-estul Europei.
Cea mai recenta achizitie a venit in luna iunie 2019, cand Cineplexx International a intrat pe piata din Romania preluand cinematograful de 2.700 locuri din Baneasa Shopping City si marcand, astfel, inceputul dezvoltarii la nivel local.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri