Cel mai mare complex de wellness din Europa a ajuns la 4 milioane de vizitatori

Therme, cel mai mare complex de wellness, relaxare si distractie din Europa cu ape termale a raportat patru milioane vizitatori in cei patru ani de existenta. De asemenea, la Therme s-au pregatit trei milioane de cocktail-uri exotice si circa 3,3 milioane de preparate gastronomice. In plus, acolo s-au organizat 200 de petreceri in piscina, 70 de petreceri pe plaja si 150 de concerte live.

In cei patru ani de activitate, Therme a pus la dispozitia clientilor opt extinderi si noi facilitati: un nou corp de 4.000 mp - Galaxy Relax, cea mai mare plaja urbana din Europa - Sands of Therme, cu o suprafata de 30.000 mp, doua parcuri tematice cu o suprafata de 10.000 de mp si 20.000 de plante (Feng Shui si Pangeea, unice in Europa) dar si un restaurant-concept care include 12 statii de live cooking si 5 zone de influenta culinara, inspirat din viata exploratorului german Alexander von Humboldt.

Apetitul turistilor romani pentru destinatii exotice a crescut considerabil. In ultimii ani, romanii si-au crescut bugetele de vacanta, calatoresc mai des, iar curiozitatea de a descoperi continente si culturi noi i-a condus spre destinatii exotice.

"Am dezvoltat programe de wellness si activitati ce imbina experientele culturale inedite cu preparate si activitati de care au parte in vacante, chiar la ei acasa”, a declarat Andrada Seitan, Director Comunicare Therme Bucuresti.

Therme Bucuresti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, situat in Nordul Capitalei, pe un areal de 250.000 de mp, avand o suprafata totala indoor de peste 34000 mp si o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul gazduieste cea mai mare gradina botanica din Romania, cu peste 880.000 plante.

Citeste si:
TOP locuri unde să mergi în weekend, lângă București
TOP locuri unde să mergi în...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri