În ultimele săptămâni turismul s-a redus în mare parte la reprogramarea planurilor de vacanță și amânarea lor pentru perioada de vară și toamnă. Milioane de oameni din toată lumea sunt în izolare la domiciliu, impusă sau recomandată. Chiar dacă este imposibil să călătorim acum, Ministerul Turismului din Israel a realizat o listă cu tururi virtuale din Israel. Astfel, portul Jaffa, deșertul Negev, Piața Carmel din Tel Aviv și chiar Mormântul Sfânt pot fi vizitate chiar de acasă.

  1. Ierusalim

Turul în Ierusalim pornește cu o panoramă a orașului, văzută de pe Zidul de Vest sau Zidul Plângerii. Ulterior, privitorul este purtat printre enoriași la Biserica Sfântului Mormânt, unde se pot vedea atât exteriorul, cât și interiorul. În timpul turului, pot fi vizitate și Mormântul Sfânt, moscheea Al-Aqsa, dar și priveliștea de pe Muntele Măslinilor. Privitorul ajunge în piețele pline de culoare ale orașului și se poate bucura de numeroasele panorame din tur.

Turul este disponibil aici!

  1. Piața Carmel, Tel Aviv

După Ierusalim, următorul tur virtual este cel în Piața Carmel din Tel Aviv. Este cea mai mare piață din Tel Aviv, un loc în care se poate găsi orice, de la fructe proaspete, până la bijuterii. În acest tur virtual simplificat, privitorii primesc o mostră din ceea ce înseamnă Piața Carmel: culoare, diversitate, aglomerație și mulți turiști.

  1. Cetatea Jaffa

Situat pe un deal cu vedere la Marea Mediterană, în partea de sud a Tel-Avivului, Jaffa a fost centrul evenimentelor istorice de mii de ani. Încă un port activ astăzi, Jaffa este un loc perfect pentru explorat. În acest oraș turiștii se rătăcesc prin galerii de artă, buticuri, piețe, dar pot face și o plimbare prin port, privind Marea Mediterană. Ultima activitate din listă o puteți face și în acest tur virtual.

  1. Deșertul Negev

Deșertul Negev ocupă mai bine de jumătate din suprafața totală a Israelului. În acest scurt tur virtual este prezentată o panoramă a peisajului natural din acest deșert. Aproape că se poate simți pe propria piele căldura din imagine. Chiar dacă este un loc deosebit de călduros, aici nu se întâlnesc dune de nisip ca în Sahara, ci dimpotrivă: Negev este evidențiat de peisaje remarcabile, cascade, peșteri, situri arheologice, orașe, cratere și o istorie bogată.

  1. Eilat

Eilat Marina este punctul de plecare pentru multe dintre activitățile nautice ale orașului. Marina oferă docuri pentru o varietate de companii comerciale de navigație, care oferă tururi private la Marea Roșie, bărci pentru petreceri de grup, dar și excursii pentru turiști. Intrați pe acest tur virtual și puteți surprinde o mică panoramă a marinei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri