Sunteți invitată la o nuntă? O veste bună, însă automat începeți să va gândiți deja la ținuta pe care urmează să o purtați pentru ziua cea mare. Putem spune că alegerea ținutei pentru a merge la o nuntă este la fel de complicată precum alegerea rochiei pentru mireasă. Acesta este începutul unei adevărate aventuri și unui mare set de întrebări. Puteți purta alb? Ce trebuie să faceți că să respectați codul vestimentar stabilit, să fiți în tema căsătoriei? Cum să fiți sic și elegantă, fără a exagera?

Deci, cum va îmbrăcăți pentru a merge la o nuntă? Descoperiți toate sfaturile noastre pentru a va simplifică viața și pentru a găsi ținuta perfectă pentru ceremonie.
Dacă vă alegeți ținuta în funcție de silueta și tipul dvs. de corp, sunteți pe drumul cel bun pentru a vă alege ținuta perfectă. Pentru asta, trebuie să vă cunoașteți foarte bine și, cel mai indicat, ar fi să apelați la o croitorie.
Astfel, puteți comanda rochii de nuntă de la croitoriepicasso.ro. Croitoria are o experiență extraordinară în crearea rochiilor de nuntă pentru invitate, dar și pentru mirese, în realizarea rochiilor pentru gale importante și alte evenimente formale. În plus, croitorii au experiență foarte mare și au colaborat cu brand-uri mari precum Dolce&Gabbana. Asta va poate garanta o siguranță a faptului că rochia dvs. va fi fabuloasă.

Pe lângă siluetă, trebuie să acordați atenție codului vestimentar. Foarte des, informațiile despre acesta sunt scrise în invitație. Dacă nu, luați în considerare locul și formatul nunții și alegeți ținuta potrivită. Astfel, rochiile scurte sunt purtate pentru nunți casual, în timp ce cele lungi și luxoase pentru cele cu specificații de “black tie”.

Rochiile cu trenă arată uimitor, dar doar dacă sunteți mireasă sau, cel puțîn, domnișoară de onoare. În alte cazuri, nu sunt adecvate, deoarece vor fi pur și simplu incomode. De asemenea, nu este recomandat să purtați alb și negru. Dacă vreți să păreți mai subțire și credeți că negrul este singura opțiune, greșiți. Gândiți-va la rochii în alte culori închise precum bleumarin, verde, violet sau marsala.

Nu purtați rochie prea casual. Chiar dacă nuntă este informală, trebuie să arătați diferit de imaginea de zi cu zi. Nu purtați nici o rochie prea sexy sau decoltată. O nuntă este o sărbătoare de familie și nu este potrivit să purtați o rochie prea scurtă sau una cu un decolteu prea adânc. Chiar și rochiile de nuntă de primăvară și de vară trebuie să fie destul de modeste.

Rochiile de nuntă pentru vară arată cool în culori luminoase și pastelate. Alegeți modelul care vi se potrivește mai bine. Există o gamă excelentă de modele strălucitoare de rochii din care va puteți înșiră chiar pe site-ul croitoriei Picasso. Pentru vremea friguroasă, rochiile de nuntă nu trebuie neapărat să fie călduroase și cu mâneci lungi. Pentru a vă menține căldura, sunteți liberă să puneți o capă de blană.

În timp ce alegeți rochii de nuntă, nu uitați de pantofi. Ei trebuie să fie confortabili, deoarece îi veți purta toată ziua și noaptea. Dacă sunteți invitată la o nuntă în aer liber, este mai bine să nu vă gândiți la stilettos.

Nunțile “black tie” cer un cod vestimentar formal. Rochiile de vară, primăvară, iarnă și toamnă pentru nuntă trebuie să fie lungi, în culori neutre sau întunecate. De asemenea, sunt posibile câteva variante de rochii de cocktail.

Rochiile semi-formale pentru o nuntă vă permit să aveți o alegere mai largă. Rochiile scurte și de tip tea party, în culori închise, sunt potrivite pentru o petrecere ce are loc seara, iar cele în culori deschise sunt pentru cea de zi.

Rochiile pentru o nuntă pe plajă pot fi formale sau casual. Depinde de formatul nunții și este mai bine să o descoperiți dinainte. Întrucât poate fi destul de cald pe plajă, optați pentru rochii care “curg” ușor. Lungimea poate fi atât maxi, cât și mini. Culorile pot fi diferite de la cele neutre la cele luminoase.

În nunțile casual, de zi, cum ar fi cununiile civile, nu trebuie să purtați ceva formal. Rochiile pentru primăvară sau orice alt tip de anotimp sunt destul de simple. Poate fi chiar o fustă și un top sau bluză. Cu toate acestea, nu purtați blugi sau ceva similar. Amintiți-va că este totuși o nuntă!

Dacă nunta este tematică, cu siguranță veți fi avertizați în prealabil. Astfel, ținuta va depinde de tema sau de o anumită schemă de culori, aleasă de soți. De exemplu, nunta violet va necesită rochii pentru nuntă violet sau, cel puțin, accesorii.

În ultimul timp, nunțile șic sunt din ce în ce mai în vogă. Ce ținută să alegeți pentru o nuntă șic? Rochia este, evident, una dintre primele opțiuni atunci când căutați o ținută pentru o petrecere de acest gen. Dar nu este singura opțiune pentru a ajunge la o nuntă! Pantalonii cu talie înaltă, o salopetă elegantă sau o fustă cu un top destul de frumos pot crea, de asemenea, un aspect foarte sofisticat. Încercați pantalonii model palazzo pentru o atingere retro șic! De asemenea, asigurați-vă că vă alegeți bine accesoriile: pălărie elegantă, bijuterii șic, pantofi eleganți ...

Rochia fără bretele este, de asemenea, rochia feminină prin excelență, cu talia montată.

Rochia lungă este foarte trendy anul acesta. Veți găși o multitudine de croiuri de rochii lungi pentru a vă alege la Croitoria Picasso. De la rochia wispy la rochia teacă, există modele pentru toată lumea și pentru toate tipurile de corp. Încercați să alegeți un material rafinat precum mătasea sau cu un detaliu plin de farmec (un spate gol).

Idei sunt multe și cu croitorii de la Picasso veți reuși să aveți cea mai elegantă și rafintă ținută pentru o nuntă!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri