A avea buze pline și voluminoase este visul multor femei. Există cele care au fost binecuvântate de natură și pot arăta un zâmbet amețitor și cele care decid să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru intervenția menită să va obțină buze moi și senzuale, demne de a stârni invidia celor din jur.

Dar suntem siguri că buzele pline sunt mai frumoase decât cele subțiri? Conceptul de frumusețe este adesea înțeles în sens subiectiv. După cum sugerează o expresie latină: „de gustibus non disputandum est”.

Prin urmare, suntem de acord că toată lumea are propriile preferințe și, dacă doriți buze mai voluminoase, nu suntem aici pentru a discuta despre posibilitatea de a recurge sau nu la tratamente estetice care pot favoriza realizarea lor. Cel mai probabil vă interesează cum puteți apela la o asemenea procedura și doriți să aflați mai multe despre umplutura de buze: cum funcționează și alte aspecte demne de luat în seamă.

Trebuie să știți că umpluturile pot fi derivate naturale sau sintetice; acestea sunt injectate în mucoasa labială sau de-a lungul conturului acesteia, folosind ace subțiri. Cel mai utilizat produs este acidul hialuronic. Este important să va bazați pe un profesionist specializat pentru a evita neplăcerile și pentru a avea un efect de buze umflate, în locul efectului natural și senzual, care este atât de dorit. Astfel, puteți apela la modelarea ai mărirea buzelor cu acid hialuronic by dr-renert.

Trebuie să știți că prima întâlnire între medic și pacient este esențială pentru a obține informații referitoare la zona anatomică care trebuie tratată, pentru a verifica tipul de cusur care trebuie corectat și pentru a nu neglija aspectele medico-legale, cum ar fi consimțământul informat.

Înainte de a suferi o intervenție asupra corpului, pacientul trebuie să fie informat de către medic, într-o manieră cuprinzătoare, cu privire la natura și orice consecințe care pot rezulta din tratamentul medical. Consimțământul informat constă în dorința pacientului de a urma un astfel de tratament. Este un document care are valoare legală. Scopul este de a proteja atât pacientul, cât și personalul medical din orice complicații.

Cu domnul Dr. Renert aveți siguranța că veți fi informat despre tot ceea ce implică o asemenea procedură, precum și despre orice neplăcere ce poate să apară ulterior.

Însă ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este cheia pentru a elimina instantaneu linii fine și a face pielea să pară strălucitoare. Poate fi găsit în orice, de la seruri până la măști și chiar în substanțe injectabile - dar ce este exact?

Acidul hialuronic (HA) este un zahăr care se găsește în mod natural în pielea noastră, care deține apa și ajută ca pielea să rămână hidratată. La fel ca și colagenul și elastina, cantitatea de acid hialuronic care apare în mod natural în corpul nostru scade odată cu înaintarea în vârstă. Există, totuși, modalități de a ajuta la stimularea producției de HA în corpul nostru. Dieta afectează în mod semnificativ pielea, spun mulți medici. Mâncând fructe și legume ce conțin o mulțime de antioxidanți protejează pielea de inflamații, păstrându-i și aspectul frumos. Atunci când este utilizat în produsele de îngrijire a pielii, precum creme și seruri, acidul hialuronic aduce umiditatea pe suprafața pielii tale. Datorită capacității sale de a atrage și reține apă, poate fi folosit că umectant în regimul de îngrijire al pielii. Menține permanent pielea hidratată pe tot parcursul zilei.

Ca un produs de actualitate, atâta timp cât este în formularea corectă, va face pielea să pară mai luminoasă și mai tânără, deoarece îmbunătățește elasticitatea pielii. Acidul hialuronic este atât de puternic, încât, cum spuneam, atrage umezeala pe suprafața pielii.

Acidul hialuronic se înțelege bine cu majoritatea altor ingrediente și poate fi asociat cu retinoli, vitamine și alți acizi. Singura excepție ar fi acizii cu un nivel scăzut de pH, cum ar fi acidul glicolic, deoarece poate degrada eficiența acidului hialuronic. Dar a alege produsul potrivit de acid hialuronic este dificil. Molecula este de multe ori prea mare pentru a livra eficient hidratarea adânc în straturile pielii. Din fericire, produsele folosite de medici sunt sigure și în doze perfecte pentru a da rezultate perfecte.

În ce constă prima întâlnire cu pacientul?

În timpul primei vizite, medicul face o evaluare atentă a stării de sănătate a pacientului, constată eventualele alergii, tratamentele anterioare efectuate, terapiile în curs de desfășurare etc. Ulterior, toate posibilitățile utile pentru a îndeplini solicitarea pacientului sunt evaluate și sunt prezentate cazuri similare.

Cea mai simplă metodă și pentru care avem cea mai mare cerere este reprezentată de creșterea volumetrică cu acid hialuronic, așa cum spuneam. Este o metodă sigură, făcută în ambulatoriu, care nu provoacă alergii, respingere sau migrare a produsului. Simplitatea tratamentului, posibilitatea efectuării lui în cabinetul medicului în 10 minute și ușurința de a găsi produse au făcut ca această metodă să fie una dintre cele mai solicitate dintre toate intervențiile estetice. Creșterea volumetrică a buzelor poate fi urmată sau completată cu alte tipuri de umpluturi.

Deși procedura este foarte simplu de efectuat, riscurile asociate unui tratament incorect pot fi dăunătoare. Dacă nu apelați la medici profesioniști, rezultatele pot fi devastatoare, cum ar fi: necroza cutanată, pierderea sensibilității, formarea granuloamelor din cauza corpului străin, infecții. Pentru a nu ajunge în astfel de situații, vorbiți cu medicul și alegeți doar doctori de încredere, precum Dr. Renert.

Dacă veți respecta întocmai instrucțiunile, veți avea rezultate favorabile. Trebuie să mai știți că acidul hialuronic este un produs resorbabil care poate avea o durată care variază de la 2 luni la 1-2 ani. Principalele produse de pe piață pot fi clasificate în funcție de diferitele durate de resorbție din următoarele categorii: Materiale de umplere cu absorbție rapidă de 2-3 luni; Filtre cu absorbție medie de 5-6 luni; Filere de absorbție lentă de 1-2 ani. Toate cele mai importante și certificate companii farmaceutice au produse care au timpii de resorbție menționați mai sus.

Astfel, dacă doriți buze mari și senzuale, nu ezitați să apelați la Dr. Renert. Veți fi mai mult decât mulțumită de rezultat!

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri