Pandemia COVID-19 a îndepărtat planurile de vacanță ale tuturor turiștilor. Fie că reprogramăm sau fie că ne axăm pe turismul intern, evitând părăsirea granițelor, fiecare dintre noi speră la o vacanță de vară binemeritată. Potrivit unor planuri de relansare a turismului, iată cum ar putea arăta o zi la plajă.

Imaginea șezlongurilor apropiate, alături de prosoape și alte improvizații pentru așteptata plajă ar putea fi completată de panouri de plexiglas, menite să mențină distanțarea socială, asemenea celor din supermarketuri, care protejează casierele, potrivit Il Gazzettino.it.

În plus, aglomerația plajelor ar putea fi redusă prin accesul eșalonat pe malul mării, dar și prin impunerea unei distanțe de trei metri între umbrele.

Sursa Foto: Il Gazzettino.it

Citeste si:
Numărul românilor care au făcut rezervări la mare s-a triplat peste...
Numărul românilor care au...

De asemenea, igienizarea va face notă discordantă de anul acesta. Operatorii de turism vor trebui să instaleze echipamente de igienizare în zonele comune (băi, baruri, etc).

În altă ordine de idei, piscinele hotelurilor de pe litoral ar putea avea program de rezervare pentru orele de înotat sau scăldat, în funcție de grupa de vârstă.

Bineînțeles, până la acest moment, acestea sunt doar planuri, care anticipează o revenire treptată a turismului. În prezent, pandemia COVID-19 menține un grad de incertitudine asupra reluării tuturor activităților, mai ales asupra turismului, unul dintre cele mai afectate domenii.

Citeste si:
Dorințele românilor: fără restricții și relansarea producției locale
Ce decizii ar lua românii,...
Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Destinatii insorite in care sa fugi de frig cu cateva sute de euro
Setari Cookie-uri