Muzeul Naţional de Artă Contemporană (MNAC) se va redeschide pe 10 iunie cu un nou sezon expoziţional, care reuneşte cinci noi proiecte.

"Muzeul Naţional de Artă Contemporană se va redeschide pe data de 10 iunie 2020 cu un nou sezon expoziţional - MNAC Summer Opening 2020 / noul sezon expoziţional MNAC. Printr-o coincidenţă fericită, relaxarea restricţiilor ne-a prins în plină muncă de pregătire şi instalare a cinci noi expoziţii, drept care atât muzeul, cât şi terasa vor fi închise pentru public în perioada 15 mai - 9 iunie", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a MNAC, potrivit Agerpres.

Între expoziţiile MNAC care se regăsesc în "MNAC Summer Opening 2020" se numără:

* "Radu Comşa. Discuţie reducţionistă în 4 culori", avându-l drept curator pe Călin Dan, care va fi deschisă în perioada 10 iunie - 25 octombrie;

* "Petru Lucaci. Material-Scapes", curator Sandra Demetrescu, 10 iunie - 25 octombrie;

* "Metamorfozele lui Julian. O retrospectivă - Laborator Iulian Mereuţă", curator Călin Dan, 10 iunie - 25 octombrie;

* Filip Markiewicz. Ultraplastik Rhapsody, curator Enrico Lunghi, 10 iunie - 27 septembrie;

* Urban Steps, curator Mihai Zgondoiu, artişti: Erps, Sage, Irlo, Obie Platon, Kero, Ocu, Lost Optics, Recis, Pandele Pandele, Lucian Hrisav, Reg, Lux, Mser, HomeBoy, Neon, Duno, Lumin, Constantin Rusu/Skema, Mircea Popescu, Lucian Sandu Milea;

* "Văzând istoria - 1947-2007", Colecţia MNAC, Echipa curatorială: Cristina Cojocaru, Călin Dan, Sandra Demetrescu, Mălina Ionescu, Adriana Oprea, Magda Predescu, Irina Radu.

"Ne preocupăm intens şi în această perioadă de siguranţa angajaţilor şi a vizitatorilor noştri, astfel ca la re-deschiderea muzeului experienţa culturală a noului sezon expoziţional să nu fie umbrită de riscuri. Noul program, normele de acces şi măsurile de siguranţă legate de o vizită post-pandemie la MNAC vor fi publicate din timp pe toate canalele noastre de comunicare", mai informează MNAC.

Sursa foto: franz12/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri