Sergiu Chircă, CEO: La prima ediție am avut peste un milion de cititori din întreaga țară. Acum deschidem târgul și pentru cititorii din Republica Moldova. Japonia va fi țara cu statut de invitat special.

În perioada 19-25 octombrie 2020, elefant.ro va organiza elefantFest, târgul de carte ce s-a dovedit încă de la prima ediție un adevărat punct de atracție pentru pasionații de lectură din întreaga țară. La ediția inaugurală din luna mai au participat peste un milion de cititori, iar amprenta online a evenimentului a depășit 2,5 de milioane de vizualizări, în doar 5 zile.

La ediția a doua, organizată și de această dată exclusiv online, elefantFest propune câteva noutăți importante:
• Evenimentul se va desfășura și pe elefant.md, astfel încât cititorii din Republica Moldova vor avea acces direct la toate evenimentele pregătite de organizatori.
• Japonia va fi țara cu statut de invitat special la elefantFest. Un stand special va fi dedicat autorilor japonezi, iar multe alte surprize sunt pregătite de elefant.ro în parteneriat cu alte entități reprezentante ale țării invitate. Participarea Japoniei ca invitat special la elefantFest este posibilă cu sprijinul Ambasadei Japoniei în România.
• Scriitori cu renume internațional și multe alte personalități vor interacționa cu cititorii români, conform unui calendar de lansări ce urmează a fi comunicat. Pasionații de lectură vor regăsi printre ei pe unii dintre autorii celor mai importante best-sellers din acest moment.

“Încă din primăvară, de la prima ediție, ne-am propus ca elefantFest să fie un târg pentru toți românii, diferit ca mod de exprimare și organizare, dar totuși cu aroma târgurilor de carte tradiționale. Acum elefantFest este acel loc unde pasionații de lectură și autorii se întâlnesc, își împărtășesc ideile, viziunea, un loc plin de inspirație și, de ce nu, un spațiu multicultural. Mulțumim Ambasadei Japoniei în România și Excelenței Sale Domnului Ambasador Hitoshi Noda, pentru sprijinul acordat la această ediție. Suntem bucuroși să avem ca țară invitată Japonia, binecunoscută pentru aplecarea sa către cultură și pentru autorii consacrați pe care i-a oferit literaturii universale”, afirmă Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

“Deși Japonia și România sunt două țări îndepărtate din punct de vedere geografic, în România se publică foarte multe traduceri din literatura japoneză și sunt foarte bucuros să observ că publicul din România este apropiat spiritual de Japonia. Sunt încrezător că această ediție a elefantFest va reprezenta un bun prilej pentru ca și mai mulți cetățeni români să devină interesați de Japonia, să își mențină acest interes și după încheierea evenimentului și să devină, pe viitor, punți de legătură între Japonia și România. ”, declară E.S. Dl. Ambasador Hitoshi Noda.
În afara promovării noutăților editoriale și a interacțiunii cititorilor cu autorii preferați, elefantFest își propune, ca și la prima ediție, să sprijine întreaga industrie de carte, într-o perioadă în care criza generată de pandemia Covid-19 își pune amprenta puternic și asupra acestui domeniu.

La prima ediție a elefantFest au participat aproape 40 de edituri importante din țară și din afară, peste 50 de evenimente online cu autori de renume au fost organizate în cele 5 zile de târg și sute de volume cu autograf au ajuns la cititori. Ca și la ediția anterioară, elefantFest va găzdui și un stand internațional de carte în limba engleză.
***
Despre elefant.ro
elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 2.000.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din București și din țară, precum și prin partenerii strategici la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri