Hotelul care a recreat experiența ”Singur acasă”

Nu mai este niciun dubiu că ”Singur acasă” sau ”Home Alone” este cel mai cunoscut film din preajma sărbătorilor de iarnă. Pentru a sărbători aniversarea de 30 de ani a filmului, lanțul hotelier Graduate Evanston a inaugurat The King McCallister Experience, care permite turiștilor să intre în atmosfera filmului în ceea ce se numește ”Camera Singur acasă”, scrie Forbes.com.

”Singur acasă” este despre optimism, tinerețe și răutăți jucăușe, dar și despre sentimente de nostalgie în preajma sărbătorilor”, a declarat Ben Weprin, CEO-ul și fondatorul lanțului hotelier.

În amintirea camerei din Chicago din 1990, cea din prezent ilustrează în detaliu casa familiei McCallister, unde Kevin a sărit pe patul părinșilor săi în timp ce mânca popcorn, ulterior comandând o pizza Nero.

Citeste si:
Cand difuzeaza Pro TV Singur Acasa
Maraton Singur Acasa: cand...

Camera poate fi rezervată pe site-ul hotelului, incluzând și un minibar aprovizionat cu gustările preferate ale lui Kevin, dar și un stoc de file ”Singur acasă” la cerere. În plus, rezervarea include și o pizza cu multă brânză, în stilul Chicago.

Amplasat pe o stradă rezidențială, nu departe de campusul Universității Northwestern, Graduate Evanston a inaugurat cea de-a 119-a cameră în octombrie.

Citeste si:
Începe cursa oficială pentru Oscar: “colectiv” este lansat în SUA...
Începe cursa oficială pentru...

Camera poate fi rezervată la prețul de 169 dolari pe noapte, folosind codul KEVIN, 10% din câștiguri fiind donate către Spitalul de Copii Lurie.

Sursa foto: www.forbes.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri