Pentru fanii înrăiți ai lui Kevin McCallister, care nu se plictisesc de vizionare an de an, Singur acasă apare și în varianta Lego.

Casa emblematică a lui Kevin McCallister din Singur acasă are 3.955 de piese, fiind plină de momente din film, referințe ascunse și o serie de capcane ale lui Kevin, scrie The Verge.

Kevin poate aluneca pe scări pe sania lui, aterizează un fier de călcat pe fața lui Marv, poate coborî cu tiroliană până la casa lui în copac, poate sparge rafturile care eliberează tarantula lui Buzz, aruncă o cutie de vopsea și multe altele.

Lego a recreat chiar și cuptorul înfricoșător de la subsol cu ​​fălcile sale deschise, cu o cărămidă luminoasă, astfel încât să poată străluci. În plus, există un echipament pe care îl puteți întoarce pentru a învârti garnitura de tren și placa turnantă pe care Kevin le-a deghizat în oameni (pentru a face să pară că cineva a fost "acasă").

Întreaga clădire arată ca o casă de păpuși, inclusiv un spațiu de joacă complet la mansardă pe care îl puteți accesa ridicând acoperișul.

Setul poate fi găsit AICI, la prețul de 1,249 de lei.

Sursa foto: Magazin Certificat LEGO/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri