Pavilionul de Artă București Art Safari își prelungește programul cu o săptămână, de marți 28 septembrie până duminică 3 octombrie, pentru a permite miilor de iubitori de artă, care și-au achiziționat săptămânile trecute bilete online, să reușească să viziteze Pavilionul Art Safari (în care accesul, în condițiile măsurilor de prevenție sanitară, a fost încetinit de măsurile de control al fluxului).

Muzeul temporar Art Safari 2021 se întinde pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați și găzduiește 800 de opere de artă în valoare totală de peste 9 milioane de euro, în inima Capitalei, în Lipscani, la Palatul Dacia-România.

”Vizitând expozițiile dedicate pictorilor români Constantin Piliuță și Samuel Mützner din cadrul Art Safari, ne dăm seama că mai avem nevoie de timp. Mai avem nevoie de timp pentru ca lucrările lor să fie admirate de cât mai mulți vizitatori, pentru a ne da seama cât de aproape au fost pictorii români de Claude Monet și cât de importante au fost influențele altor culturi în creația plastică. Mai avem nevoie de timp și pentru a înțelege puterea artei prin prisma expoziției “Constantin Piliuță”, declară Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii.

1. Pavilionul Muzeal: Samuel Mützner pe urmele lui Claude Monet
2. Pavilionul Central: Constantin Piliuță. Culoare de zenit
3. Pavilionul Contemporan: Superheroes/Antiheroes. Tendințe în arta contemporană românească.

Ediția Art Safari 2021 completează experiența clasică de vizitare cu Night Tours, dar și cu tururile ghidate personalizate.

Și în 2021, arta și-a făcut loc în inima noastră, în agenda noastră. Într-o perioadă grea, în plin val patru al pandemiei, arta a găsit căi neașteptate să ne bucure, iar numărul celor care au dorit să viziteze muzeul temporar Art Safari ne-a emoționat și ne-a depășit așteptările. Am luat decizia de a prelungi expoziția cu bucurie și determinare. Dorința noastră? Să le putem oferi șansa tuturor celor care și-au achiziționat bilete să poată vizita Pavilionul și să se bucure de artă în siguranță, în condițiile în care fluxul de vizitatori din interior este unul controlat.

Ioana Ciocan, Director Art Safari București

Citește și: INTERVIU Ioana Ciocan: Arta poate fi un business foarte bun, dacă îți alegi un consilier bun

Bilete, program de vizitare și măsuri de siguranță

Evenimentul Art Safari se află sub patronajul Ministerului Culturii, Primăriei Municipiului București și UNESCO România și este realizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român și Muzeul Municipiului București.

Prețul unui bilet este de 60 de lei, iar prețul pentru un abonament se ridică la 100 de lei. Biletele, abonamentele și tururile nocturne pot fi achiziționate pe https://tickets.artsafari.ro, dar și la intrarea în Palatul Dacia-România (strada Lipscani 18-20).

Art Safari poate fi vizitat de marți până duminică, între 12:00 și 21:00 (ultima intrare 20:30, ieșire 21:30). Tururile nocturne (Night Tours) vor fi organizate de miercuri până duminică, începând cu ora 22:00. Vizitatorii care vor participa la Night Tours vor avea parte de tururi ghidate, art performance și muzică live cu formația Toulouse Lautrec.

Accesul fiecărui vizitator în muzeul temporar se face controlat, iar traseul de vizitare este unul tip circuit unidirecțional, fiind stabilite fluxuri de vizitare în zone expoziționale diferite. Vizitatorilor le este verificată temperatura la intrare, aceasta fiind o condiție obligatorie de acces. Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării corespunzătoare a măștii pe durata vizitei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri