Lunile de iarnă aduc o vreme mai pretențioasă și rece, pe care nu toți o iubesc. Însă au și ele farmecul lor, printre care sărbătorile, cadourile și vacanțele la munte, la schi. Ca să putem întreprinde în continuare activitățile cu care suntem obișnuiți avem nevoie de o vestimentație potrivită temperaturilor scăzute. Iată cum ar trebui să ne ajustăm garderoba astfel încât iarna să nu ne ia prin surprindere.

De la tricouri la geci de iarnă

Dacă în vreme de vară, tricourile sunt hainele preferate și mereu la îndemână, în lunile de iarnă, acestea ajung pe raftul din spate al dulapului.

Locul lor este luat de haine mai groase, cum ar fi puloverele. De asemenea, alături de acestea apare și suita de geci de iarnă, cu sau fără glugă, mai lungi sau mai scurte. Poate sub pulover mai folosim câte un tricou...

Să nu uităm nici de paltoanele din lână, care nu pot lipsi din garderoba unei femei, mai ales dacă vacanța la munte se combină cu o întâlnire de afaceri, unde doamnele nu pot apărea în costumul de schi.

În plus, totul trebuie accesorizat cu un fular călduros, dar și cu mănuși și căciulă sau pălării. Cât despre modele, cu siguranță avem acces la nenumărate culori și forme care fie amuză, fie dau un strop de eleganță ținutei.

Să nu uităm nici de culori, pentru că și aici este o artă, mai ales pentru cei sau cele pasionate de potrivirea lor. În ceea ce privește gecile puteți alege de la culori cuminți, mai calde, până la nuanțe care să vă scoată în evidență pe pârtie, cum ar fi rozul (pentru doamne sau domnișoare și de ce nu, pentru domni).

Dăm sandalele pe bocanci

În mod cert, iarna nu mai putem umbla cu picioarele goale, nici măcar prin casă. Cu blăniță sau antiderapante, încălțările sunt și ele un aspect foarte important în ținuta de iarnă.

Dincolo de eleganță, acestea trebuie să fie confortabile și să ne ajute să ne deplasăm în siguranță pe străzile înghețate.

Așadar, peste șosetele călduroase tragem repede și o pereche de bocanci sau UGG pentru dama de la Fashion Days.

Amintim și aici de culori, deoarece și încălțările ne pot face să ieșim din anonimat. Pe lângă confort și comoditate, UGG-urile pot da un plus de vitalitate ținutei.

În plus, UGG-urile pot fi purtate într-o multitudine de variante, blugii sau rochiile tricotate fiind doar două dintre cele mai la îndemână opțiuni, în vreme de iarnă.

Prin urmare, o ținută completă pentru vremea rece din lunile de iarnă pornește de la hainele groase și este completată de încălțări adecvate, toate fiind menite să ne protejeze de frig și îngheț. Nu în ultimul rând, este și perioada în care putem vâna cele mai mari reduceri pentru a ne achiziționa vestimentația preferată la prețuri mai mici.

Sursa foto: Fashion Days

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri