Taco Bell, lanț de restaurante cu produse de inspirație mexicană, operat în sistem de franciză de Sphera Franchise Group, lansează Taco Bell Rewards, programul de loializare, bazat pe acumularea graduală de puncte: la fiecare 5 lei cheltuiți, consumatorul acumulează 10 puncte.

De asemenea, la crearea contului în aplicație, fiecare nou utilizator primește un Crunchy Taco din partea casei. Pe măsură ce sunt acumulate puncte din tranzacții, pot fi accesate recompense:

  • produse în schimbul punctelor (Nachos, Izzy Cheezy, Griller Beefy, Crunchwrap Supreme sau Cheesy Bacon Fries Burrito),
  • oferte disponibile exclusiv în cadrul programului de loializare, cu reduceri de 50% la meniuri și box-uri cunoscute (Big Bell Box, Meniu Cheesy Bacon fries Burrito, Duo Box sau Meniu Crunchwrap Supreme).

Punctele rezultate în urma tranzacțiilor pot fi acumultate indiferent de modalitatea de comandă și de canalul folosit: direct în restaurant, prin intermediul kiosk-urilor, serviciul Comandă&Ridică sau comenzi plasate prin agregatorii parteneri.

Integrarea celor două platforme, Comandă&Ridică și Taco Bell Rewards, le permite utilizatorilor să acceseze atât website-ul, cât și aplicația de mobil folosind aceleași date de cont, statusul tranzacțiilor și al punctelor obținute putând fi consultat în istoricul contului de utilizator.

Brandul îi recompensează și pe utilizatorii care își invită prietenii să descarce aplicația Taco Bell România și să își creeze un cont pe baza codului unic de invitație, generat din secțiunea “Invită prieteni”. Cei care se alătură invitației primesc 50 de puncte în cadrul aplicației, la fel ca prietenii din partea cărora au primit-o.

În urmă cu 5 ani, am lansat Taco Bell pe piața autohtonă, având foarte mare încredere în potențialul său de integrare în obiceiurile de consum ale românilor.

Costică Mișaca, Director General Taco Bell România

Sphera Franchise Group S.A. este un grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 170 de restaurante pe cele trei piețe pe care activează și are peste 4.700 de angajați.

Sursa foto: Taco Bell

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri