Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale turneului de la Washington (WTA 250), dotat cu premii totale de 251.750 de dolari, după ce a învins-o pe Maria Camila Osorio (Columbia) cu 7-6 (7/5), 7-6 (7/4).

Sportiva de origine română a reuşit să se impună după aproape trei ore de joc (2 h 50 min) în faţa unei adversare aflate pe locul 67 în lume.

''Cred că a fost unul din meciurile cele mai fizice pe care le-am jucat. A fost un efort monumental pentru a câştiga. Sunt foarte fericită şi mândră de felul în care am luptat în momentele importante. Asta îmi dă multă încredere'', a declarat campioana en titre dela US Open.

În sferturi la Washington, Răducanu (19 ani) va juca împotriva rusoaicei Liudmila Samsonova (60 WTA), care a dispus de australianca Ajla Tomljanovic cu 4-6, 6-3, 6-2.

În sferturi s-a calificat şi chinezoaica Xiyu Wang, care a învins croata Donna Vekic cu 4-6, 7-5, 6-1.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri