În minivacanța de Sfânta Maria, litoralul românesc s-a confruntat cu ”o înflorire” a algelor în urma furtunilor care au dislocat masele de alge de pe adâncul mării și le-au adus la mal.

În aceste zile au fost strânse aproape 3.000 de tone de alge și aceeași cantitate a fost adunată în cursul lunii iulie 2022.

Pentru colectarea algelor, Sistemul de Gospodărire a Apelor Constanța din cadrul A.B.A. Dobrogea – Litoral acţionează pe toată linia ţărmului, dar programul de desfășurare a acestor activități se desfășoară numai noaptea fiind condiționat de prezența turiștilor pe plajă.

Astfel că, aceste lucrări nu se pot desfășura pe timpul zilei din motive de siguranță.

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral, prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Constanța, gestionează plajele din sudul litoralului românesc al Mării Negre, pe o lungime de peste 70 de km, cuprins între localitățile Corbu și Vama Veche, aparținând de 10 primării (Unități Administrativ-Teritoriale).

Sursa foto: Apele Romane Dobrogea-Litoral/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri