Imaginați-vă că ziua mult așteptată a sosit, că este momentul vostru să vă bucurați de nunta de poveste pe care ați organizat-o cu atât de multă răbdare și atenție la detalii sau că este clipa în care minunatul vostru bebeluș are botezul.

Totul este pus la punct, invitații sunt bucuroși alături de voi și pentru voi și organizarea este fără cusur. Locația este fantastică, decorurile florale sau elementele decorative alese de voi sunt exact ce ați visat, muzica este pe placul prietenilor voștri și toată lumea se simte bine. Este absolut divin! Dar, simțim că ceva lipsește din acest tablou, nu-i așa? Iar acel lucru este... tortul!

Nu se poate sărbători o nuntă sau un botez fără „vedeta” dulce a serii și anume desertul suprem – tortul. Iar pentru acest detaliu (foarte) important, echipa noastră vă stă la dispoziție. Consilierii Atelierului Mousserie sunt pregătiți și antrenați să discute cu voi despre dorințele voastre legate de tort. Vor fi luate în considerare aspecte referitoare la tipul evenimentului, locația, tematica, numărul de invitați și așteptările voastre în ceea ce privește design-ul tortului.

Portofoliul nostru este unul bogat în varii modele de torturi pe care le-am realizat de-a lungul evenimentelor la care am participat prin deserturile noastre, însă, pentru că nu ne plac limitările în design, vă propunem să „profitați” de imaginația voastră și să realizăm împreună un tort spectaculos!

Printre modelele realizate de noi până în prezent veți întâlni torturi cu decoruri din figurine 2D sau 3D, realizate manual de artiști desăvârșiți, cu ani de experiență și talent înnăscut; torturi elegante, decorate gingaș cu flori naturale și/sau plante suculente; torturi îmbrăcate în cea mai fină cremă de brânză, cu finisaje de un alb imaculat sau în culori diverse, alături de multe alte modele pe care le veți descoperi în prezentările noastre. Limitările în design sunt doar cele pe care ni le auto-impunem, motiv pentru care va sfătuim să renunțăm în totalitate la ele și să ne bucurăm de tot ce are mai frumos industria dulcelui de oferit.

Indiferent că vă doriți torturi sub formă de machetă, torturi de prezentare la care se adaugă monoporții servite invitaților sau torturi realizate integral din compoziția aleasă de voi, echipa noastră este nerăbdătoare să vă transforme visul în realitate.

Pentru că știm cât de important este să satisfacem gusturile invitaților, cele 12 compoziții ale torturilor noastre sunt definite în trei categorii – accente de ciocolată, gusturi rafinate și echilibrate și arome delicate și fresh. Astfel, intenționăm ca toată lumea să își poată găsi tortul preferat, oferind o gamă diversă în acest sens. Totodată, evenimentele de tipul nunților sau botezurilor presupun ca printre invitați să se regăsească și copii. Și cunoaștem cât de multă grijă trebuie să avem referitor la deserturile pe care le servim copiilor. De aceea, printre torturile propuse de noi, veți regăsi și compoziții care sunt ideale pentru a fi servite celor mici.

Și nu vă preocupați – toate torturile noastre sunt produse pe bază de mousse-uri, compoziții fine și aerate, ce vă vor purta în lumea deserturilor franțuzești mai lin decât pașii de vals pe ringul de dans.

Dacă v-am făcut măcar puțin curioși despre produsele noastre, vă invităm să programați o întâlnire cu consilierii noștri, pentru a vă bucura de degustarea compozițiilor torturilor Mousserie și pentru a vă convinge de gustul autentic, grațios și plin de savoare pe care îl iubim atât de mult.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »


Setari Cookie-uri