Care este unul dintre cele mai bune lucruri despre scăderea temperaturii și zilele mai scurte de iarnă? Asortarea ghetelor cu blugii – duo-ul dinamic suprem! De la diferitele stiluri de ghete dama din piele, la nenumăratele modele de blugi dama, există suficiente combinații pentru a rezista luni de zile. S-ar putea să te întrebi cum să porți ghete cu blugi. Vești bune, ai venit în locul potrivit! Continuă să citești pentru a descoperi modurile noastre preferate de a purta ghete cu blugi.

Răspunsul la cum să porți ghete cu blugi este ușor: în orice mod dorește inima ta. Ghetele sunt acel element de bază pentru trei sezoane care nu te dezamăgește niciodată. Fie că mergi prin frunzele proaspăt căzute sau prin zăpadă, ghetele sunt ideale pentru picioarele tale. Le poți purta cu orice stil de blugi. Tot ce este nevoie este să găsești potrivirea perfectă și câteva atingeri elegante. Iată sfaturile noastre de top despre purtarea ghetelor cu blugi.

Ghete cu blugi drepți

Blugii drepți sunt preferați de femei, așa că nu este surprinzător că sunt asortați cu pantofi precum ghetele. Cheia pentru a depista cum să porți ghete cu blugi drepți este să găsești acea potrivire în dimensiuni. Poate ai ghicit, dar majoritatea modelelor de ghete se opresc la glezne. Așadar, găsește o pereche de blugi drepți care să completeze această înălțime a pantofilor în loc să concureze cu ea. Caută blugi care se opresc la un centimetru sau doi deasupra ghetelor. Acest lucru va atrage toată atenția pe încălțămintea ta fabuloasă.

Deoarece optezi pentru un blugi drepți, fii aventuroasă cu alegerile tale de ghete. Deși nu poți greși niciodată cu o pereche clasică de piele, de ce să nu fii mai excentrică? Ia în considerare o pereche chic cu imprimeu zebră sau la un stil de piele vegan într-o nuanță îmbietoare de smarald. Dacă alegi un pantof de excepție, rămâi la blugi clasici.

Dacă lași un spațiu între blugi și ghete, adaugă o pereche de șosete într-o nuanță neutră, cum ar fi cremul sau griul, pentru a se potrivi cu ușurință ținutei tale. Sau, dacă ești o fashionistă a încălțămintei, îndrăznește să porți o notă de culoare precum merlot sau muștar.

Ghete cu blugi skinny

Dacă blugii drepți nu sunt pe gustul tău, nu-ți face griji, blugii skinny sunt încă cool în lumea ghetelor Când te gândești la cum să porți ghete cu blugi skinny, s-ar putea să te confrunți cu o dilemă. Întrebarea veche: să-ți bagi sau nu blugii în ghete. Votul nostru? Câteodată. Similar cu purtarea ghetelor cu blugi drepți, îți recomandăm să cauți ghete lungi sau blugi skinny decupați.

Dacă simți că blugii tăi skinny se îngrămădesc în pantofi, atunci încearcă o manșetă. Îndoaie tivul pantalonilor o dată sau de două ori spre exterior pentru un aspect finuț, și un pic de strălucire. Când îți îmbraci ghetele și blugii într-un cadru profesional, mânuiește-ți pantalonii spre interior pentru a evita să se vadă cusături.

Ghete cu blugi largi

Când te simți nedumerită cum să porți ghetele, nu-ți fie teamă să-ți extinzi zona de confort. Blugii cu picioare largi au renăscut și poți să fii sigură că or să meargă foarte bine cu ghete. Poate te gândești că blugii vor acoperi ghetele. Optează pentru blugii cu picioare largi kick-flare. Dacă acest termen nu a apărut în vocabularul tău de modă, iată un explicativ rapid. Pantalonii kick-flare fac parte din tendința pantalonilor largi, cu un tiv care se termină undeva între gleznă și genunchi. Aceste stiluri lungi până la tibie nu numai că îți vor scoate în evidență pantofii, dar vor adăuga și câteva tendințe de modă retro din anii 70 look-ului tău.

Pentru a îmbrățișa pe deplin această tendință de întoarcere în timp, alege o pereche de ghete maro de piele întoarsă. Sau, amplifică detaliile în stil boho cu denim brodat și ghete cu platformă. Adaugă un pulover decupat cu mâneci umflate și ești gata să înfrunți zilele reci în orice deceniu.

Care e modelul tău de blugi preferat?

Sursa foto: OneFashionRoom.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri