Fie că vrei să redecoperi Bucureștiul la pas, să îți cumperi ceva nou (pentru tine) sau să dansezi cu gândul la vară, Capitala este foarte ofertantă acest weekend. Iată unde puteți ieși în oraș la finalul acestei săptămâni.

Tur ghidat -„Bucureștiul interbelic - creații ale inginerului Emil Prager”

Ghidul de turism Andrei Berinde vă propune să parcurgem din nou împreună câteva dintre arterele capitalei și să evocăm de această dată memoria inginerului Emil Prager – un veritabil titan al construcțiilor din secolul XX!. Astfel sunt așteptați pe Splaiul Independenței, la ieșirea din stația de metrou Izvor (ambele sale scări de acces se află în aceeași zonă, astfel că vă va fi foarte ușor să mă reperați – bine-cunoscuta mea vestimentație de culoare portocalie fiind foarte vizibilă, de la mare distanță), punct din care vom porni în „pas de promenadă” pe câteva dintre bine-cunoscutele străzi și bulevarde ale orașului nostru: Bd. Regina Elisabeta, Calea Victoriei și Bd. Lascăr Catargiu.

Când va avea loc: sâmbătă, 28 ianurie, ora 10:00;

Programul complet al evenimentului.

Yard Sale by Urzeala Șifonierelor

Duminică va avea loc cea de-a XX-a ediție a târgului de tip yard sale marca "Urzeala șifonierelor - București" în parteneriat cu restaurantul The Pub Universității Trocadero, Bulevardul Regina Elisabeta nr. 9, între orele 11.30-18.30.

Târgurile yard sale au cu atât mai mult succes în ultima perioadă cu cât economia dă semne de slăbiciune și buzunarele sunt tot mai goale, dar oamenii nu și-au pierdut cheful de a se simți confortabil și eleganți. Și atingem și al doilea scop, de altfel foarte important, protejarea mediului înconjurător prin repunerea în circuit a articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care nu le mai folosim și blocarea consumerismului.

Când va avea loc: 29 ianuarie, restaurantul The Pub.

Programul complet și detaliile evenimentului.

Mi-e Dor De Vama Veche Party

Pentru cei care sunt nostalgici după zilele de vară, clubul B52 The Club promite să aducă în ring o bucățică de plajă. Dacă vrei să ajungi în Vama Veche primul anul acesta, poți face acfest lucru chiar în weekend-ul ăsta, dar în București.

Când va avea loc: 28 ianueaie, clubul B52.

Programul complet al evenimentului.

Vinilarium de ianuarie

Prima ediție Vinilarium din acest an merge în buricul tîrgului, într-un loc extrem de simpatic și luminos: wine bar-ul Private Wine. Un pas firesc, fiindcă alăturarea dintre discurile de vinil și vinurile bune nu a fost niciodată întîmplătoare, ambele necesită timp, investiții, pasiune, atenție. Și pentru că am fost la cumpărături, cam jumătate dintre cele peste 2000 de titluri expuse vor fi noutăți. Mai mult, la această ediție avem și un partener special, Crama Histria, care organizează o degustare cu vinurile Alb de Histria și Negru de Histria, fiecare vizitator al tîrgului fiind invitat să facă parte din procesul de degustare.

Când va avea loc: 28 și 29 ianuarie, Private Wine.

Programul complet al evenimentului.

Performance: SWORDS - Spoken Word Sessions | S1E2 |

Al doilea episod din seria SWORDS - Spoken Word Sessions îi aduce pe aceeași scenă pe Tiberiu Neacșu și Ioana Tătărușanu, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța. Performance-urile vor fi acompaniate de muzică live.

Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club.

Când va avea loc: duminică, 29 ianuarie, ora 19:00, Control Club.

Programul complet al evenimentului.

Freak Show vol. 2 de Florin Piersic jr.

Freak Show vol. 2 de Florin Piersic jr., vă așteaptă pe 27 ianuarie la Sala Studio a TNB. În peisajul teatral din România, Freak Show a devenit un punct de reper, un spectacol-cult.

Când va avea loc: 27 ianuarie.

Programul complet al evenimentului.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri