Organizarea nunții este o adevărată provocare, complexă, care necesită implicare totală, atenție la detalii și la furnizori. Unul dintre aspectele cheie ale nunții este alegerea pe care mirii o fac în privința entertainmentului.

Alegerea trupei de nuntă care va anima întreaga seară, care va face show și va menține invitații pe ringul de dans. În ultimii ani, bugetul alocat de miri pentru entertainment a devenit un subiect important, dorința acestora fiind de a oferi invitaților o experiență de neuitat și divertisment de cea mai bună calitate.

Pe piața din România există în acest moment foarte multe trupe care promit să facă nunțile mirilor absolut incredibile. Printre aceștia, suntem și noi, Trupa de nuntă HITLIST. Promisiunea noastră nu este doar de a face nunțile oamenilor incredibile, ci de a-i ajuta în tot procesul, simplificând totodată organizarea. Pentru că știm exact care sunt ingredientele cheie și plusurile pe care mirii trebuie să le ia în calcul.

În continuarea acestui articol vom explora tendințele recente și modul în care bugetul alocat de miri pentru trupă a evoluat în ultima perioadă.

Diversitatea genurilor muzicale. Dacă în trecut, focusul era pus pe muzica tradițională de nuntă, preponderent lăutărească și populară, în ultimii ani tendințele s-au schimbat.

Cuplurile își doresc diversitate muzicală, playlisturi versatile, adaptabilitate, entertainment de calitate și inclusiv posibilitatea de a se schimba traiectoria muzicală în funcție de dorințele participanților la dans. Mirii își doresc la evenimentele lor muzică pop, rock, jazz, concert de saxofon, playlist național și internațional. O trupă de nuntă cu repertoriu diversificat, ceea ce duce la o alocare mai mare a bugetului pentru acest aspect.

Experiențe pe ringul de dans. Direcția nunților din prezent este una în care experiența pe care o ai cu trupa de nuntă trebuie să fie la cele mai înalte cote. Să te simți alături de aceștia fantastic, să fie oameni de show, care să animeze ringul de dans și să genereze voie bună și entuziasm printre participanți.

Personalizarea și cerințele speciale. Cuplurile din ziua de astăzi doresc să-și personalizeze evenimentul și să ofere invitaților experiențe de neuitat. Acest lucru poate presupune interpretarea unor melodii specifice sau colaborarea cu trupa de nuntă pentru organizarea unor momente cheie.

Creșterea importanței divertismentului. Dacă în trecut trupa de nuntă era considerată un element secundar, în ziua de astăzi verdictul asupra evenimentului și a calității acestuia se dă dintr-un singur considerent: dacă s-au distrat sau nu invitații. De aceea, mirii și-au crescut substantial bugetul pentru trupă și aleg să colaboreze cu adevărați profesioniști în acest segment.

Nu uitați că o trupă de nuntă care să facă din nunta mirilor un adevărat spectacol nu este o trupă ieftină. Cuplurile aleg să investească mai mult în divertisment, astfel încât toți invitații să se bucure de acesta.

Sursa foto: facebook/trupalitlist

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri