Salonul Auto Bucuresti

Salonul Auto Bucuresti

Salonul Auto București & Accesorii 2023, eveniment aflat la cea de-a XX-a ediție aniversară, vă așteaptă cu:

  • Între 10 - 15 Octombrie 2023 în cadrul Pavilionului B2 & zonei exterioare a Romexpo pe o suprafață de peste 25.000 mp.
  • Primul Salon Auto organizat în România, Salonul Auto București & Accesorii a furnizat începând cu anul 1993 un eveniment la cele mai înalte standarde, aducând și anul acesta ultimele noutăți din domeniul auto.

Când are loc: 10 -15 octombrie, Romexpo.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Wallstreet.ro

Bărbați pe Mătăsari

Bărbați pe Mătăsari

Festival Urban care a schimbat percepția asupra zonelor adiacente centrului Bucureștiului, dorim ca anul acesta să începem o nouă serie de evenimente dedicată pasiunilor și meseriilor pe care le practică cu precadere bărbații.

Bărbați pe Mătăsari se dorește a fi o extinderea a Festivalului Femei pe Matasari, o ediție de toamnă, o ediție în care strada Mătăsari să găzduiască mici mestesugari, artisti si artizani, afaceri conduse de barbati care au inteles orasul, care fac din acesta un loc mult mai frumos si mai prietenos.

Când va avea loc: 13 - 15 octombrie, strada Mătăsari.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay

BAZAR de carte - prețuri începând cu 5 lei

BAZAR de carte - prețuri începând cu 5 lei

Librăria Humanitas Kretzulescu vă invită sâmbătă, 14 octombrie , în intervalul orar 11:00 - 21:00, la Bazarul de carte organizat pe terasa librăriei, unde puteți găsi sute de titluri la prețuri începând cu 5 lei și reduceri de până la 70% la o gamă de titluri ale editurii Humanitas și Humanitas Fiction.

Câbd va avea loc: 14 octombrie, Librăria Humanitas Kretzulescu.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Usplash

Facem zacuscă

Facem zacuscă

Se anunță încă o toamnă delicioasă fiindcă și anul acesta FACEM ZACUSCĂ PeTerasă! În perioada 13-15 octombrie, te așteaptă ceaune cu zacuscă în 5 rețete irezistibile, în cantități uriașe să ajungă pentru toată lumea și să țină toată iarna.

Vino pe terasa de pe malul lacului Herăstrău, gustă din toate rețetele și profită de ocazie să îți umpli cămara cu cele mai interesante rețete culese din popor.

Când va avea loc: 13 - 15 octombrie, Berăria H.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock

Creepy Animation Night

Creepy Animation Night

A 15-a ediție Creepy Animation Night este o întâlnire nonconformistă cu filme provocatoare, unele pe teme horror, altele bizare, o îmbinație de personaje, imagini și sunet. Amatorii de senzații tari vor trăi la intensitate maximă fiecare secvență din filmele horror selecționate anul acesta în programul Creepy Animation Night.

În pauza dintre proiecții, curajoșii care se vor aventura în sala de cinema vor avea parte de o surpriză: un live act Freqax visuals Grotesk.

Când va avea loc: 13 octombrie, Sala Luceafarul.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay

Festivalul Scrisorilor

Festivalul Scrisorilor

Festivalului Scrisorilor este prima inițiativă din România care aduce în atenția publicului importanța scrisorilor ca instrumente de comunicare, de reflexie personală, de creare și studiu al identităților comunitare și ca repertorii de valori.

Tematica asumată de cea de-a treia ediție a Festivalului Scrisorilor explorează relația reginelor din România cu creativitatea și rolul figurilor feminine princiare ale României în cultura pop.

Când va avea loc: 16 - 22 octombrie.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay

Târgul Vrăjitoarelor

Târgul Vrăjitoarelor

Din 14 octombrie vă așteptăm timp de trei weekend-uri la "Târgul Vrăjitoarelor”, pe care îl organizăm, în premieră, în Grădina OCC. Vrăjitoare și regine, pirați și animale fantastice, plus momente de magie și iluzionism transformă curtea Operei Comice pentru Copii într-un loc plin de culoare și suspans.

Mai mult, participanții sunt invitați să pătrundă în lumea sculpturii în dovleci, sub îndrumarea unor meșteri iscusiți. Copiii pot da viață dovlecilor, transformându-i în opere de artă cu motive inspirate din lumea vrăjitorilor și a magiei.

Intrarea la Târgul Vrăjitoarelor este LIBERĂ!

Când va avea loc: 14 - 15 octombrie, Opera Comică pentru Copii.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay

Sursa foto: Wallstreet.ro