Bill Gates (68 de ani) și Warren Buffett (93 de ani) sunt doi dintre titanii lumii contemporane de business. Separat, cei doi au creat afaceri atât de puternice încât nu doar că au trecut testul timpului, ci sunt încă piloni în sfera de business - Berkshire Hathaway, legendarul vehicul mamut de investiții creat de Warren Buffet și, respectiv, Microsoft, unul dintre cei mai mari giganți tehnologici de la nivel global, fondat de Bill Gates. Puțini însă știu că pe cei doi i-a legat și îi leagă în continuare o frumoasă prietenie.

Într-o postare recentă pe Reddit, Bill Gates a rememorat un episod din prietenia sa cu Buffett, despre care spune că este celebritatea sa favorită. Fondatorul Microsoft își amintește cum Warren Buffett a adormit într-una dintre serile petrecute împreună, iar dimineața „l-a prins” pe acesta mâncând biscuiți Oreo la micul-dejun, potrivit finance.yahoo.com.

Bill Gates spune, mai în glumă, mai în serios, că aceasta este „Este o dietă care funcționează cumva pentru el”, precizând că obiceiurile alimentare ale Oracolului din Omaha sunt cam aceleași de la vârsta de șase ani.

„Un lucru care pentru mine a fost surprinzător a fost să aflu că Warren mănâncă, în principal, cam aceleași lucruri încă de când avea șase ani. Desigur, a depășit faza alimentației pe care o consumă, în general un copil, dar nu de tot și asta pentru că mănâncă în continuare hamburgeri, înghețată și bea Cola. Acesta este unul dintre motivele pentru care este atât de distractiv să ieși la cină cu el. Îmi amintesc una dintre primele dăți când a stat la noi acasă și a deschis un pachet de Oreo pentru a-l mânca la micul-dejun. Copiii noștri (n.red ai lui și ai Melindei Gates, fosta soție a fondatorului Microsoft) au vrut și ei să mănânce imediat cum au văzut. Într-adevăr, acest obicei nu e un exemplu neapărat pentru tineri, dar este o dietă care funcționează cumva pentru el”, povestește Bill Gates.

Bill Gates și Warren BuffettPe Bill Gates și Warren Buffett îi leagă o prietenie de peste 25 de ani. Sursa foto: captură video/ YouTube

Preferințe culinare de oameni simpli

De altfel, pe acești doi dintre cei mai bogați oameni ai Planetei îi leagă și pasiunea lor pentru mâncare fast-food. Interesant este că Warren Buffett și Bill Gates preferă mâncarea fast-food în locul celei de la restaurante de lux.

Obiceiurile alimentare ale lui Warren Buffett au fost subiectul multor știri de pe internet. CEO-ul și președintele Berkshire Hathaway iubește mâncarea de tip fast-food, preferând hamburgerii, hot-dogs, Coca-Cola și McDonald’s în fața oricărei bucătării de lux. El disprețuiește legumele și a declarat pentru CNBC în 2010 că „Dacă cineva mi-ar spune că aș trăi un an mai mult mâncând de acum încolo doar broccoli și sparanghel, fiecare zi ar părea lungă. Prefer să gust în continuare pufuleții Cheetos și Coca-Cola”.

Sursa foto: captură video/ YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri