Deși viața unui miliardar pare plină de farmec din exterior, avioane private, case în toată lumea și cine la restaurante cu stele Michelin, în privința preferințelor culinare, miliardarii pot fi exact ca noi. Warren Buffett și Bill Gates, doi dintre cei mai bogați oameni din lume, preferă mâncarea fast-food în locul celei de la restaurante de lux, scrie publicația Entrepreneur.

Obiceiurile alimentare ale lui Warren Buffett au fost subiectul multor știri de pe internet. CEO-ul și președintele Berkshire Hathaway, în vârstă de 91 de ani, iubește mâncarea de tip fast-food, preferând hamburgerii, hot-dogs, Coca-Cola și McDonald’s în fața oricărei bucătării de lux. El disprețuiește legumele și a declarat pentru CNBC în 2010 că „Dacă cineva mi-ar spune că aș trăi un an mai mult mâncând de acum încolo doar broccoli și sparanghel, fiecare zi ar părea lungă. Prefer să gust în continuare pufuleții Cheetos și Coca-Cola”.

La fel ca Warren Buffett, fondatorul Microsoft Bill Gates nu poate rezista unei porții de mâncare fast-food. Joe Cerrell, managing director al Fundației Gates, a declarat că miliardarul mănâncă bugeri de la McDonald’s la masa de prânz atunci când este la muncă. De asemenea, Gates este un fan al burgerilor de la fast-food-ul In-N-Out și al lanțului Dick’s Drive-In din Seattle. Băutura sa preferată este similară cu cea a lui Buffett: Coca-Cola Zero

Dacă Warren Buffet și Bill Gates preferă mâncarea nesănătoasă și băuturile carbogazoase, Jeff Bezos are gusturi ceva mai rafinate. Se pare că fondatorul Amazon își face timp pentru un mic dejun sănătos ori de câte ori este posibil. Bezos ar fi cerut odată caracatiță mediteraneană cu cartofi, iaurt cu usturoi și un ou poșat în timpul unei întâlniri la micul dejun.

În același timp, bucătăria franceză și mâncarea la grătar sunt preferințele culinare ale lui Elon Musk. În ceea ce privește băuturile alcoolice, wishky-ul se află pe lista miliardarului, dar gustările lui prefereate la 12 noaptea rămân cerealele cu scorțioșoară cu lapte.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri