Compania Links Associates, condusa de Corina Vintan, vrea sa deschida birou la Bruxelles

Compania de public affairs si relatii publice Links Associates, cu afaceri de circa 5 milioane de lei anul acesta, vrea sa deschida anul viitor un birou la Bruxelles pentru a-si reprezenta mai bine clientii in fata institutiilor europene, a declarat Corina Vintan (foto), directorul general al agentiei.

Links Associates are clienti din energie, telecomunicatii, mari retele comerciale, real-estate, telecomunicatii, farma, tobacco, industrie grea, energie, minerit si asigurari. Printre acestia se numara Rosia Montana Gold Corporations, Nokia Siemens Networks, CNN International, Willbrook Management International, Palas Iasi, Intralot, Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania.

Compania va incheia acest an cu afaceri de peste 5 milioane de lei (1,1 mil. euro), in crestere cu peste 5% comparativ cu anul trecut.

Piata romaneasca de PR este evaluata de managerii mai multor agentii de relatii publice la circa 25 de milioane de euro in acest an, in crestere cu 5-10% comparativ cu 2011. Printre cei mai mari jucatori de pe piata locala de PR se numara McCann PR, Nicola Porter Novelli, Graffiti Public Relations, GMP PR si DC Communication.

Links Associates este o companie fondata in decembrie 2007, care este detinuta de Corina Vintan (90%) si de Diana Narhoniac (10%).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri