Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aprobat, in sedinta de joi, oficial, scoaterea televiziunilor Discovery Networks din retelele de cablu, analogic si digital, ale RCS&RDS, la aproape doua luni de cand aceste posturi au fost scoase din grilele operatorului telecom, scrie Mediafax.
Decizia de scoatere a canalelor Discovery din grilele de cablu ale RCS&RDS a fost aprobata cu sapte voturi "pentru" (Florin Gabrea, Lornad Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Viorel-Vasile Buda) si un vot "impotriva" (Valentin-Alexandru Jucan).

RCS&RDS a scos la finalul lui noiembrie programele Discovery din grila de abonatilor de televiziune prin satelit, operatorul avand un milion de astfel de clienti. Dupa o saptamana, compania de telecomunicatii a scos cele sase canale Discovery si din grila de programe ale utilizatorilor de cablu (aproximativ doua milioane de clienti).

RCS&RDS are in jur de 3 milioane de clienti de televiziune, detinand astfel peste 50% din piata TV. Prin aceasta miscare, compania incearca sa isi reduca costurile legate de transmiterea de continut. De altfel, operatorul a lansat anul trecut programele Digi World, Digi Life si Digi Animal World, doua canale similare continutului Discovery.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri