Un lungmetraj inspirat din jocul video Warcraft va fi regizat de cineastul Duncan Jones, fiul celebrului muzician David Bowie, care va avea la dispozitie un buget de productie ce depaseste suma de 100 milioane de dolari, conform Mediafax.
Cu peste 10 milioane de utilizatori platitori, World of Warcraft este cel mai cunoscut joc video online din categoria "MMORG" (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game") pe plan mondial.

Bugetul de productie al filmului inspirat din acest joc video va depasi 100 milioane de dolari, potrivit presei americane.

"Moon", primul film regizat de Duncan Jones, lansat in 2009, a avut un buget de 5 milioane de dolari.

Cineastul american a continuat apoi cu "Source Code", un thriller SF lansat in 2011, in care rolul principal a fost jucat de Jake Gyllenhaal. Bugetul de productie al acestui film a fost de 32 milioane de dolari, iar lungmetrajul a generat incasari de 147 milioane de dolari pe plan mondial.

Scenariul pentru filmul inspirat din jocul video Warcraft va fi scris de Charles Leavitt.

Filmarile vor debuta in acest an, iar pelicula va fi lansata pe marile ecrane in 2015.

Duncan Jones este fiul celebrului cantaret britanic David Bowie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri