Ca urmare a succesului inregistrat de turneul mondial "Sting 2011-2012", compania organizatoare de evenimente Live Nation anunta ca turneul "Back to Bass" va continua in acest an, iar Sting va interpreta multe dintre cele mai cunoscute hituri ale sale, acompaniat de o trupa formata din cinci muzicieni, chitaristul Dominic Miller, Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioara electrica) si Jo Lawry (voce).

Turneul debuteaza in luna mai, in America de Nord, iar in iulie ajunge in Europa, cu spectacole programate, printre altele, in Suedia, Franta, Germania, Norvegia, Italia si Romania.

Concertul de la Bucuresti are loc pe data de 31 iulie, este gazduit de complexul Romexpo si
organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.

Cat costa biletele

Biletele se gasesc la vanzare in reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti -, precum si online, pe eventim.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: tribuna (pe scaune) - 479,25 de lei, golden circle (promo) - 272,64 de lei, silver circle (promo) - 204,48 de lei, acces general (promo) - 144,84 de lei.

Promotia este valabila pana la epuizarea a cate 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, preturile vor fi urmatoarele: golden circle - 340,8 lei, silver circle - 255,6 lei, acces general - 181,05 lei.

Citeste si:

Turneul "Back to Bass" a incantat criticii de pretutindeni si a adunat recenzii spectaculoase. Astfel, The Boston Globe scria ca "Sting este atemporal intr-un spectacol sublim", in timp ce Nice Matin scria despre artist ca este "mai bun ca niciodata".

Compozitor, interpret, autor, actor, activist - Sting s-a nascut in orasul englez Newcastle, iar in 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alaturi de Stewart Copeland si Andy Summers. Formatia a lansat cinci albume, a castigat sase premii Grammy, iar in 2003 a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Din 1985, Sting a lansat 13 albume solo. Pentru a marca implinirea a 25 de ani de cariera, Sting a lansat "25 Years", un box set de colectie, si albumul "The Best Of 25 Years". "Sting 25", aplicatia gratuita pentru iPad, onorata cu distinctia Cannes Lions la categoria "Best Design/Aestetic" la Cannes Lions International Festival of Creativity, este disponibila prin iTunes si ofera acces la imagini din concertul care a marcat cea de-a 60-a aniversare a artistului, plus interviuri, fotografii, videoclipuri si multe altele.

Sting a vandut aproape 100 de milioane de albume, solo si alaturi de grupul The Police. Ca artist solo a castigat 10 premii Grammy, un Glob de Aur, un Emmy si a fost de trei ori nominalizat la Oscar.

Sursa foto: https://www.facebook.com