Vitalii Sediuk, un reporter ucrainean specializat in farse, a fost pus oficial sub acuzare de justitia californiana si risca pana la sase luni de inchisoare, pentru ca a urcat neinvitat pe scena la gala Grammy 2013, la Los Angeles, pe 10 februarie, au anuntat organizatorii, scrie Mediafax.
Vitalii Sediuk a reusit sa intre in zona VIP de la gala Grammy 2013, a urcat pe scena si a luat microfonul, in timp ce Adele se deplasa spre scena pentru a-si primi trofeul ce i-a fost acordat la categoria "cea mai buna interpretare pop solo", inmanat de Jennifer Lopez si Pitbull.

Tanarul reporter in varsta de 24 de ani - care a devenit celebru dupa ce a fost palmuit de Will Smith, in 2012, fiindca incercase sa il sarute pe actorul american la premiera din Rusia a filmului "Barbati in negru 3" - a urcat pe scena, a luat microfonul si a inceput sa vorbeasca incoerent, pretinzand ca sustine un discurs prin care o felicita pe Adele, insa Jennifer Lopez a dovedit ca are prezenta de spirit, luandu-i microfonul si indicandu-i sa paraseasca scena.

Marti, procurorul din Los Angeles l-a pus oficial sub acuzare, reporterul aflandu-se in prezent sub incidenta a doua capete de acuzare: parasirea spatiului rezervat spectatorilor pentru a patrunde intr-o zona rezervata organizatorilor si vedetelor si intarzierea spectacolului.

"Securitatea si protejarea participantilor si a publicului la evenimentele majore organizate in acest oras reprezinta o prioritate pentru noi", a declarat procurorul din Los Angeles, Carmen Trutanich.

In cazul in care va fi condamnat, Vitalii Sediuk risca o pedeapsa de pana la sase luni de inchisoare si o amenda de 1.000 de euro pentru fiecare cap de acuzare.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri