Castigatoarea este Autumn Ernhard, care nu a avut nicio ezitare la intrebarea finala, cand trebuia sa ghiceasca o expresie alcatuita din doua cuvinte, desi doar patru din cele 12 litere erau afisate pe ecran.

"Mi se pare destul de greu de ghicit", a declarat prezentatorul emisiunii, Pat Sajak. "Categoria este «Lucruri, Activitati» si ai la dispozitie doar 10 secunde", a adaugat el.

Imediat dupa ce prezentatorul a rostit aceasta fraza, Autumn Ernhard a raspuns fara ezitare: "Exercitii fizice intense" ("Tough Workout"). Raspunsul ei corect l-a luat prin surprindere pe Pat Sajak, care s-a grabit apoi sa o felicite pe concurenta. Valoarea exacta a premiului castigat de aceasta este de 1.030.040 de dolari.

Singurul concurent de la "Roata norocului" care castigase marele premiu de 1 milion de dolari la acest concurs este tot o femeie - Michelle Loewenstein, originara din New Jersey. Ea a castigat 1.026.800 de dolari in octombrie 2008.

"Roata norocului" ("Wheel of Fortune") este un format original american, creat de Merv Griffin, care a avut premiera pe micile ecrane in Statele Unite, in anul 1975. Concurentii au nevoie de fler, de cultura generala, dar si de noroc pentru a ghici sirurile de litere care alcatuiesc diverse cuvinte.

Sursa foto: http://www.wheeloffortune.com/video/milliondollarwin/