Actrita Oana Pellea va fi presedintele juriului Galei Tanarului Actor - HOP de anul acesta, care se va desfasura intre 4 si 8 septembrie, la Costinesti, informeaza Mediafax.
Oana Pellea va delibera alaturi de Radu Macrinici, Marius Manole, Ada Milea si Corina Suteu.

Anul acesta, tinerii actori de la gala vor descoperi "spectaculosul" sub directia artistica a lui Radu Afrim, aceasta fiind tema competitiei.

Evenimentul de anul acesta aduce un omagiu singurei artiste care a valorificat cantul romanesc popular autentic: Maria Tanase. De aici rezulta un dialog intre trecut si prezent, un remix interesant si indraznet. Concurentii vor reinterpreta pe acorduri electro melodii ale artistei precum "Mi-am pus busuioc in par", "Lelita carciumareasa", "Aseara ti-am luat basma" si "Lung ii drumul Gorjului", totul reunit intr-o aventura muzicala.

De asemenea, Vlaicu Golcea va sustine un workshop de patru zile dedicat tinerilor artisti si intitulat "hai iu iu nu hi you you".

Provocarea lansata de Radu Afrim prin aceasta proba impusa va da de furca atat concurentilor de la sectiunea "Individual", cat si celor de la sectiunea "Grup". In spatele celor trei minute de celebritate, cei 47 de tineri actori vor fi proprii lor regizori, scenografi, coregrafi, ca sa creeze o lume si sa regaseasca spiritul modelului ales.

Gala Tanarului Actor - HOP, program permanent al UNITER si singular in peisajul festivalier autohton, ajuns la cea de-a XVI-a editie, are ca scop promovarea si lansarea tinerilor absolventi din invatamantul superior artistic de stat si particular.

Oana Pellea este una dintre cele mai mari actrite de teatru si film din Romania. A avut, printre altele, roluri in pelicule precum "Concurs" (1982), "Stare de fapt" (1996) si "Copiii tatalui/ Children of Man" (2006).

Sursa foto: https://teatrulmetropolis.ro/spectacole/vocea-umana-de-jean-cocteau.html

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri