Disney vrea sa isi rascumpere cu 6-8 miliarde de dolari actiunile

Grupul american Disney, specializat in industria de divertisment, vrea sa isi cumpere cu 6-8 miliarde de dolari propriile actiuni in exercitiul fiscal 2014, a anuntat directorul sau financiar, Jay Rasulo, scrie Mediafax.

Jay Rasulo a facut acest anunt intr-o conferinta de presa organizata de Bank of America. Actiunile grupului Disney au crescut cu 3,39%, ajungand la 66,11 dolari, joi, la ora 18.30 GMT.

Desi grupul Disney este deja familiarizat cu rascumpararea actiunilor sale, acest anunt reprezinta pentru Michael Corty, analist financiar la compania Morningstar, un indiciu care atesta faptul ca grupul american "are intentia de a accelera" acele programe de rascumparare de actiuni, care sustin pretul titlului si deci remuneratia investitorilor alaturi de dividende.

In cel de-al treilea trimestru al exercitiului sau decalat, grupul Disney a anuntat un beneficiu net in crestere cu 1%, care a ajuns la 1,8 miliarde de dolari in al treilea trimestru, pentru o cifra de afaceri in crestere cu 4% (11,58 miliarde de dolari).

Citeste si:
Elon Musk a pierdut peste 16 miliarde de dolari într-o singură zi
Elon Musk a pierdut peste 16...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri