Grupul american Disney, specializat in industria de divertisment, vrea sa isi cumpere cu 6-8 miliarde de dolari propriile actiuni in exercitiul fiscal 2014, a anuntat directorul sau financiar, Jay Rasulo, scrie Mediafax.

Jay Rasulo a facut acest anunt intr-o conferinta de presa organizata de Bank of America. Actiunile grupului Disney au crescut cu 3,39%, ajungand la 66,11 dolari, joi, la ora 18.30 GMT.

Desi grupul Disney este deja familiarizat cu rascumpararea actiunilor sale, acest anunt reprezinta pentru Michael Corty, analist financiar la compania Morningstar, un indiciu care atesta faptul ca grupul american "are intentia de a accelera" acele programe de rascumparare de actiuni, care sustin pretul titlului si deci remuneratia investitorilor alaturi de dividende.

In cel de-al treilea trimestru al exercitiului sau decalat, grupul Disney a anuntat un beneficiu net in crestere cu 1%, care a ajuns la 1,8 miliarde de dolari in al treilea trimestru, pentru o cifra de afaceri in crestere cu 4% (11,58 miliarde de dolari).

Citeste si:
Banca Transilvania si-a majorat capitalul social cu 400 mil. de lei
Banca Transilvania ajunge la...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revolut lanseaza serviciul prin care poti cumpara actiuni