Validarea lui Rares Bogdan, propus de PNL in functia de presedinte director general interimar al TVR, a fost respinsa de Parlament, pentru ca nu a fost cvorum, au precizat surse parlamentare, potrivit Mediafax.

Numirea lui Rares Bogdan a intrunit 174 de voturi "pentru" si doua voturi "impotriva", potrivit acelorleasi surse.

Pentru a se intruni cvorumul, era necesar ca minimum 291 de parlamentari sa voteze.

Parlamentarii PDL s-au retras din sala inaintea votului.

De asemenea, din partea PSD au fost prezenti doar liderii de grup si alti cativa parlamentari.

Valeriu Zgonea si Crin Antonescu au fost primii care au votat, deoarece au plecat apoi la Cotroceni.

Surse parlamentare au precizat ca parlamentarii PSD au primit dispozitie sa nu vina la plenul reunit.

Realizatorul de televiziune Rares Bogdan a fost avizat favorabil in functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) de Comisiile de cultura din Parlament.

Rares Bogdan a fost avizat favorabil de Comisiile reunite de cultura din Camera Deputatilor si Senat, cu 15 voturi "pentru", un vot "impotriva" (Theodor Paleologu) si 5 abtineri. El a fost singurul candidat audiat pentru functia de director general interimar al SRTv. El a fost propus pentru aceasta functie de PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat ca are retineri fata de propunerea ca Rares Bogdan sa preia functia de presedinte director general al TVR, el aratand ca preocuparea sa este ca TVR sa devina un serviciu dorit de romani, dar care sa cheltuie mai putin in aceasta perioada dificila.

Sursa foto: Sursa foto: facebook.com/JocuriDePutereRealitateaTV

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri