Kevin Spacey, unul dintre cei mai in voga actori de la Hollywood, il va interpreta pe Winston Churchill intr-un film biografic in care va fi prezentat felul in care fostul premier britanic si-a aparat tara in fata agresiunii lui Hitler.

Potrivit publicatiei The Hollywood Reporter, citata de Mediafax, filmul se va intitula "Captain of the Gate" si va prezenta felul in care Winston Churchill, premier al Marii Britanii din 1940 pana in 1945 si din 1951 pana in 1955, a infruntat Parlamentul britanic pentru a lua deciziile necesare pentru a-si proteja tara de agresiunea nazista in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Filmul va avea un buget de circa 20 milioane de dolari si va fi produs de compania Sierra/Affinity in colaborare cu StudioCanal. Scenariul este scris de Ben Kaplan, cunoscut pentru scenariul unui documentar de televiziune despre fostul presedinte american Ronald Reagan.

Kevin Spacey nu este deloc strain de sfera politica si s-a remarcat in ultimii ani interpretand rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood in drama politica "House of Cards", produsa si difuzata de platforma online Netflix.
Pentru acest rol, actorul american a fost laudat de criticii de specialitate si a fost nominalizat la Globul de Aur si la Primetime Emmy.

Kevin Spacey a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal pentru interpretarea sa din filmul "American Beauty" si un premiu Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru evolutia sa din filmul "The Usual Suspects".

Citeste si:
Vremea gigantilor nu a trecut si nici nu va trece
Vremea gigantilor nu a trecut...

Foto: captura imdb.com

Sursa foto: captura imdb.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tariceanu se compara cu Churchill: Si el a pierdut alegerile!