Oana Nastase, fost consilier de comunicare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si fost director de corporate affairs la Rompetrol, este noul consultant asociat in echipa The CSR Agency.

Oana Nastase are un background profesional in zona de responsabilitate sociala corporativa, dupa a fost timp de doi ani consilier de comunicare si marketing la Bursa de Valori Bucuresti, pana in 2009, cand a plecat la Rompetrol, unde a castigat un premiu numit "Best community program", in cadrul galei anuale "Oameni pentru oameni", organizata de Asociatia pentru Relatii Comunitare si AmCham, premiul fiind acordat pentru un program national realizat pentru companie - "Together for Each and Every One". De-a lungul carierei, ea a castigat mai multe premii, inclusiv "Femeia de afaceri a anului", in 2010, in cadrul unei gale organizate de TVR si Camera de Comert.

The CSR Agency este o companie de management si consultanta specializata in responsabilitate sociala corporativa. Printre consultantii asociati, alaturi de Oana Nastase mai sunt Doru Mitrana (Mai Mult Verde), Ioana Szatmari (ARC) si Tudor Daescu (Daescu Bortun Olteanu).

Sursa foto: Mediafax Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
2019, anul in care retailerii au continuat comportamentul responsabil
Setari Cookie-uri