Oana Nastase, fost consilier de comunicare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si fost director de corporate affairs la Rompetrol, este noul consultant asociat in echipa The CSR Agency.

Oana Nastase are un background profesional in zona de responsabilitate sociala corporativa, dupa a fost timp de doi ani consilier de comunicare si marketing la Bursa de Valori Bucuresti, pana in 2009, cand a plecat la Rompetrol, unde a castigat un premiu numit "Best community program", in cadrul galei anuale "Oameni pentru oameni", organizata de Asociatia pentru Relatii Comunitare si AmCham, premiul fiind acordat pentru un program national realizat pentru companie - "Together for Each and Every One". De-a lungul carierei, ea a castigat mai multe premii, inclusiv "Femeia de afaceri a anului", in 2010, in cadrul unei gale organizate de TVR si Camera de Comert.

The CSR Agency este o companie de management si consultanta specializata in responsabilitate sociala corporativa. Printre consultantii asociati, alaturi de Oana Nastase mai sunt Doru Mitrana (Mai Mult Verde), Ioana Szatmari (ARC) si Tudor Daescu (Daescu Bortun Olteanu).

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri