Seful HBO, Casey Bloys, a confirmat la Television Critics Association in Beverly Hills, California, faptul ca sezonul al optulea din "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" va fi ultimul, informeaza variety.com.

"Cred ca David Benioff si D.B. Weiss au un plan specific legat de numarul sezoanelor si ce vor sa faca", a spus Casey Bloys. "Daca i-as putea obliga sa faca mai mult, as alege 10 sezoane, dar vrem ca ei sa coordoneze ce pot face si care sa fie cea mai buna versiune a serialului", potrivit News.ro.

Casey Bloys a mai admis ca nu sunt planuri pentru o continuare si a confirmat si faptul ca intarzierea productiei pentru sezonul 7 ar putea sa impiedice participarea serialului la premiile Emmy de anul viitor. "Nu este scopul nostru principal", a spus el. Al saptelea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va contine sapte episoade, iar lansarea lui a fost amanata pentru vara anului 2017, potrivit The Hollywood Reporter.

In contextul acestei amanari, al saptelea sezon din ”Game of Thrones” nu va fi eligibil pentru premiile Primetime Emmy 2017. Aceasta veste vine la doar cateva zile dupa ce ”Game of Thrones” a primit 23 de nominalizari, conducand pentru al treilea an consecutiv plutonul serialelor care concureaza la categoria ”cel mai bun serial - drama” si care au primit cele mai multe nominalizari.

Filmarile pentru noul sezon vor debuta in aceasta vara si vor acea loc in Irlanda de Nord. Regiuni din Spania si Islanda vor aparea si ele in sezonul al saptelea. Printre localitatile in care va fi turnat noul sezon se afla Sevilla, Caceres, Almodovar del Rio, Santiponce, Zumaia si Bermeo. ”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin in seria ”Cantec de gheata si foc”. Serialul prezinta aventurile dramatice si intrigile la care participa membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon si Targaryen, care vor sa cucearasca Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretarile actorilor, complexitatea personajelor, evolutia firului narativ si decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a castigat si numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy. La randul lor, cartile din seria ”Cantec de gheata si foc” s-au vandut in peste 60 de milioane de copii pe plan mondial si au fost traduse in 45 de limbi.

Sursa foto: Helga Esteb / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri